پسر ۴ ساله و خواهرش رکورددار کمترین سن برای صعود به قله شدند

پسر انگلستانی ۴ ساله، جوان‌ترین پسری است که توانسته به ارتفاع ۱۲ هزار فوتی در کوه‌های راکی صعود کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از میرر؛ جکسون هولدینگ چهار ساله و خواهرش فریا هشت ساله، هردو پس از بالا رفتن از کوه‌های عظیم در کوهستان راکی و صعود به قله کوه ۱۲ هزار فوتی که حتی کوه‌نوردان بزرگسال نیز برای انجام آن با چالش مواجه می‌شوند، وارد کتاب گینس شدند.

این کودکان توسط مادر و پدرشان که کوهنورد و صخره نورد بوده اند آموزش داده شده‎اند. فریا همچنین در طول سفر در ماه آگوست رکورد جدیدی برای خود به دست آورد و تبدیل به جوانترین فردی شد که توانسته به ارتفاع ۱۲۱۶۵ فوتی نزدیک شود، اگرچه تصمیم بر این بود که جکسون برای آن چالش خاص هنوز کمی کوچک است.

/

این خانواده که اهل استاویلی در کامبریا هستند، دو هفته را در محدوده‎ای گذراندند که خرس‌ها در آن زندگی می‌کنند دما در حد انجماد پایین است. ماجراجویی آن‌ها یک سال پس از آن اتفاق می‌افتد که بچه‌ها کوچک‌ترین افرادی شدند که به یک کوه ۱۰۰۰۰ فوتی به نام Piz Badile در مرز سوئیس و ایتالیا رسیدند.

/

/

پدر خانواده، لئو، ۴۱ ساله، گفت: "من به هر دو فرزندانم و پیشرفت آن‌ها بسیار افتخار می‌کنم. فعالیت‌های تعطیلات آن‌ها چیزی است که کمر بیشتر بزرگسالان هم زیر آن خم می‌شود. او می‌گوید: زمانی که من و جسیکا خانواده‌مان را تشکیل دادیم، همیشه می‌خواستیم این نوع خاطرات را با بچه‌هایمان بسازیم، و بسیار هیجان‌زده بودیم که توانستیم به زودی این کار را انجام دهیم.» او ادامه داد: کوهنوردی با خطرات بزرگی همراه است، حتی با تجهیزات مناسب و تجربه فراوان. سنگ‌های سست و زمین‌های ناهموار می‌توانند چالش بزرگی باشند و در برخی موارد، یک اشتباه در قدم برداشتن می‌تواند شما را دچار مشکلات زیادی کند.

/


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۲۶ آبان ۱۴۰۰
توی این سن مغز نابود میشه.
Iran (Islamic Republic of)
نورمحمد
۱۸:۱۰ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
طبق چندین مقاله نسبتا جدید، قرار گیری در ارتفاع بالا (بالاتر از 3000 متر) به دلیل کمبود اکسیژن باعث آسیب مغزی میشه. کند شدن زمان واکنش، اختلال در یادگیری، اختلال در سایکوموتور و عوارض دیگه. این خطرات برای افراد زیر 20 سال که هنوز مغزشان در حال رشد است مخرب تر هستند. در اسکن مغزی از 12 اورست نورد با دستگاه MRI مشخص شد همه آنها دچار آتروفی مغزی شده اند. این آسیب ها معمولا کشنده نیستند ولی قابلیت های فرد از نظر روانی و یادگیری به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. توصیه بنده این هست که به هیچ وجه کودک و نوجوان را برای رفتن به ارتفاع بالا تشویق نکنیم. برای اطلاعات بیشتر میتونید عبارت evidence of brain damage after high altitude climbing را در گوگل سرچ کنید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۸ ۲۵ آبان ۱۴۰۰
اتفاقا منم بچه دو ساله ام رو میبردم قله
البته یه طناب بسته بودم به کمرش و تو صعود وقتی پاهاش لیز میخورد و میافتاد میکشیدمش بالا
آخرین اخبار