به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، محمود فتحی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن با بیان اینکه ۳۰ هکتار از اراضی شهرستانهای رزن و درگزین زیر کشت زعفران قراردارد، گفت: در شهرستان رزن ۱۶ هکتار و درگزین ۱۴ هکتار از اراضی به کشت زعفران اختصاص دارد که در مجموع سالانه از این اراضی ۱۲۶ کیلو زعفران برداشت میشود.
او با اشاره به اینکه کشت و توسعه گیاهان کم آببر و توسعه گلخانهها بهویژه کشت زعفران در اولویت جهاد کشاورزی است، عنوان کرد: زعفران در شهرستانهای رزن و درگزین به صورت پراکنده کشت میشود که بیشترین کشت مربوط به روستای ارپادره، قراکند، سورته جین است که برداشت آن از اواخر ماه مهر تا پایان آبان انجام میشود.
فتحی با بیان اینکه برداشت زعفران روزانه برای ۳۰۰ نفر شغل ایجاد کرده است، افزود: کشاورزی بهعنوان یکی از مهمترین محورهای توسعه در شهرستانهای رزن و درگزین از جایگاه مهمی برخوردار است و فراهم کردن زیر ساختها برای این مهم را ضروری میدانیم.
او عنوان کرد: شهرستانهای رزن و درگزین در تولید و کشت محصولات کشاورزی و دارویی بسیار مستعد هستند و موفقیتهای چشمگیری هم در این زمینه کسب کردهاند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن بیان کرد: برای کشت گیاهان دارویی و توسعه گلخانهها علاوه بر آموزش، حمایت از کشاورزان و اعطای تسهیلات به آنان در دستور کار این اداره قرار دارد.
فتحی ادامه داد: کشاورزان از کشتهای کم آببر استقبال خوبی نشان دادند و این فرهنگ نهادینه شده به طوری که کشت هندوانه بهصورت قطرهای و سیبزمینی بهصورت بارانی آبیاری میشود و هندوانه از یک هزار هکتار به ۳۵۰ هکتار و سیب زمینی از ۹ هزار هکتار به ۴ هزار هکتار رسیده است.
انتهای پیام/ب