سرپرست معاونت امور استان‌های رسانه ملی:

مسئله ایران و آذربایجان موضوع هویت‌محور رسانه‌ای است

رحمتی گفت: مسئله ایران و جمهوری آذربایجان در قالب یک مسئله هویت‌محور رسانه‌ای قابل پیگیری است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، رحمتی سرپرست معاونت امور استان‌های رسانه ملی در نشست هم اندیشی رسانه‌ای صدا و سیمای مراکز شمال غرب کشور در تبریز با اشاره به تاکید رئیس رسانه ملی بر هویت‌محوری و عدالت‌گستری در تولید و پخش برنامه‌ها اظهار کرد: یکی از اهداف این نشست، هم اندیشی مسئله هویت است.

وی با یادآوری اینکه مهمترین موضوع هویتی جمهوری اسلامی ایران، منبع شکل‌دهنده قدرت شیعی ایران اسلامی است خاطرنشان کرد: این منطقه از کشورمان این هویت را شکل داده است.

رحمتی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم ایران اسلامی را حفظ کنیم، مهمترین وظیفه همه ما، حفظ عناصر شکل دهنده هویت شیعی است و برای حفظ این عناصر، حفظ مخاطب داخلی اولویت دارد.

سرپرست معاونت امور استان‌های رسانه ملی با اشاره به گذشت حدود ۳۰ سال از جنگ اول قره باغ، گفت: از جریان جنگ اول قره باغ تا جنگ دوم در سال گذشته، برای تبیین نقش جمهوری اسلامی ایران خصوصا در مورد اردوگاه‌های آوارگان جنگی، عملکرد مطلوبی در تشریح خدمات ۳۰ ساله به جمهوری آذربایجان نداشتیم.

وی تصریح کرد: مسئله‌ای که هم اکنون با آن مواجه هستیم، نزدیک به ۳ دهه در آن سوی مرز‌ها و با برنامه‌ریزی خاصی پیش رفته است.

رحمتی با تاکید بر ضرورت تدوین و اجرای برنامه‌های بلندمدت با هدف تاثیرگذاری بر افکار عمومی گفت: برای اثرگذاری یک برنامه در بلند مدت، نیاز به رصد و جمع‌آوری بازخورد‌ها و کار پیوسته و احیانا اصلاح رویه‌های موجود هستیم.

سرپرست معاونت امور استان‌های صدا و سیما با بیان اینکه نشست حاضر، تجربه همگرایی در کار رسانه‌ای را هدف‌گذاری کرده است افزود: قرار است حوزه‌های مختلف صدا و سیما، یک کار منسجم انجام دهند، تجربه‌ای که نقطه عطف رسانه ملی در به اشتراک گذاشتن منابع و تعامل درست و منطقی بین مراکز خواهد بود.

رحمتی با اشاره به ارائه نظر برخی از حاضران در نشست که دیدگاه‌های خودشان را برای حضور تاثیرگذار در عرصه منطقه‌ای عنوان کردند ادامه داد: تحولات جدید منطقه‌ای نشان از تاثیرگذاری کار رسانه است.

وی با تاکید بر جدی گرفتن نقش پیش برنده سازمان صدا و سیما در کار رسانه‌ای و دیپلماسی عمومی گفت: ورود به موقع و همه جانبه در پرداختن به بحران بنزین و برخی موضوعات در روز‌های اخیر، نمونه‌ای از پیش برندگی سازمان در کار رسانه‌ای بود به نحوی که از کاربران فضای مجازی تا نیرو‌های جبهه انقلاب از این عملکرد سازمان رضایت داشتند.

وی با بیان اینکه نباید سرمایه‌های اجتماعی را در دراز مدت کمرنگ کنیم گفت: هم اکنون عدالت، مطالبه جدی جامعه است  بنابراین باید به این خواسته عمومی جهت داد، تا عدالت‌طلبی به رشد و توسعه اجتماعی منجر شود.

سرپرست معاونت امور استان‌های صدا و سیما خاطرنشان کرد: ممانعت از تردد کامیون‌های ایرانی در مرز این کشور، نتیجه‌ای جز متوقف شدن صادرات و لکه‌دار شدن عدالت اجتماعی و اقتصادی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه رویکرد صدا و سیما در موضوع جمهوری آذربایجان به هیچ وجه بر محور نفرت‌پراکنی نیست گفت: راهبرد رسانه ملی، مشخص کردن مرزبندی میان منافع داخلی و خارجی کشور است به همین دلیل شایسته است از بیان حقیقت و در میان گذاشتن آن با مخاطب نترسیم.

رحمتی پیشنهاد اجرای برنامه مشترک و ترکیبی را برای مدیران و معاونان صدا وسیما در شمال غرب کشور داد و گفت: برای اجرای این برنامه‌ها از هیچ حمایتی دریغ نمی‌کنیم.

در این نشست، کمیسیون‌های تخصصی با حضور مدیران کل ستاد معاونت امور استان‌های سازمان صدا و سیما و معاونان مراکز شمال غرب در پنج بخش صدا، سیما، خبر، فضای مجازی و صیانت و حفاظت تشکیل و مسائل و مشکلات و برنامه‌های این حوزه‌ها بررسی شد.

سرپرست معاونت امور استان‌های رسانه ملی و مدیران ستادی این معاونت در جریان سفر به تبریز همچنین درمنزل خانواده شهید جبهه مقاومت اسلامی و مدافع حرم آل الله اکبر زوار جنتی حضور یافته و از خانواده والامقام این شهید با اهدای لوح تجلیل کردند.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.