افزایش تولید محصولات ارگانیک با کشاورزی عمودی

کشاورزی عمودی فرآیندی است که محصولات به جای ردیف‌های افقی سنتی روی یکدیگر رشد می‌کنند.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کشاورزی عمودی فرآیندی است که در آن محصولات به جای ردیف‌های افقی سنتی روی همدیگر رشد می‌کنند. رشد عمودی امکان حفاظت از فضا را فراهم می‌آورد و در نتیجه محصول بیشتری در هر فوت مربع از زمین مورد استفاده ایجاد می‌شود. مزارع عمودی عمدتا در داخل خانه مانند یک انبار قرار دارند، جایی که آن‌ها می‌توانند شرایط محیطی را برای رشد گیاهان کنترل کنند.

نسل جدیدی از سیستم "کشاورزی عمودی" در حال توسعه است که با استفاده از روش‌های رشد فناوری پیشرفته برای تولید مقادیر زیاد محصولات تازه و مغذی در تمام طول سال، چالش‌های جهانی غذا را برطرف می‌کند. این سیستم  که سبزیجات، سالاد و میوه‌ها را به صورت عمودی و بدون نیاز به خاک پرورش می‌دهد  توسط دانشمندان دانشگاه ناتینگهام ترنت و با همکاری Henley Associates Ltd طراحی و مهندسی شده است.

هدف از این پروژه که با تقریباً ۸۰۰۰۰۰ پوند بودجه که از سوی UK Research and Innovation Innovate UK SMART Grant تأمین شده است، کمک به کاهش وابستگی انگلستان به محصولات وارداتی، تغذیه جمعیت رو به افزایش شهری و مقابله با چالش کاهش زمین‌های زراعی است.

این سیستم کشاورزی قادر خواهد بود غذای تازه تولید کند که مقوی‌تر است، عملکرد بسیار بیشتری دارد و حداقل در نصف زمان آماده برداشت است.

فرآیند این سیستم کشاورزی اندکی شبیه به اتوکلاو است، در هر دو شرایط محیطی نظیر دما، به میزان مناسب تنظیم می‌شود و شرایط برای رشد فراهم می‌شود. همچنین هردو به محیطی عاری از آلودگی برای فعالیت نیاز دارند.

آیا این دستگاه به شرایط خاصی برای فعالیت نیاز دارد؟

این دستگاه بدون نیاز به آب و هوای مطلوب، خاک حاصلخیز، مقدار زیادی آب و هزینه‌های معمول زیاد مربوط به بخش زراعت کار می‌کند. از آنجا که محصولات نزدیک به مصرف کننده تولید می‌شوند، هزینه‌های لجستیک و تأثیرات زیست محیطی را کاهش می‌دهد و عمر مفید را بیشتر می‌کند.

محصولات بدون خاک در محلول غنی از مواد مغذی با استفاده از یک سیستم رشد هوازی و هیدروپونیک کشت می‌شوند. ریشه‌های گیاه در رطوبت زیاد و در هوا معلق هستند و به طور متناوب با یک محلول مغذی غلیظ می‌شوند که باعث افزایش رشد گیاه می‌شود.

این سیستم به گونه‌ای بهینه شده است که ترکیبات خاصی از نور، محیط و ترکیب مواد مغذی را متناسب با نیاز‌های محصولات خاص ارائه دهد. پنل‌های خورشیدی برق مورد نیاز کل سیستم را تأمین می‌کنند.

چونگویی لو، پروفسور کشاورزی پایدار در دانشگاه ناتینگهام ترنت گفت: ما در حال طراحی و مهندسی نمونه‌های اولیه مناسب هستیم.

او گفت: ما نیاز به توسعه روش‌های جدید برای تولیدات پایدار داریم. ما به یک سیستم پرورش ظروف کانتینری نیاز داریم که با هزینه کم تولید شود، نصب آن آسان باشد، تحت تاثیر آب و هوا و فصول مختلف قرار نگیرد و بتواند تولید بالایی داشته باشد. عملکرد محصولات با کیفیت بالا و با کاهش قابل توجه در ردپای کربن.

کاهش وابستگی به واردات، به ویژه با توجه به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، بسیار مهم است. هر کانتینر می‌تواند سه تا پنج تن محصول در سال تولید کند. با استفاده از روش‌های جدید کشت، این مزرعه عمودی پیشرفته، کم مصرف و بدون کربن برای استفاده خواهد بود.

در پایان پروژه ما نسل جدیدی از کشاورزی عمودی کانتینری خواهیم داشت که انگلستان را در برابر شوک‌های محیطی و امنیت غذایی بهبود می‌بخشد و هم برای صنعت کشاورزی و هم برای جامعه مفید خواهد بود.

چارلز برونتون، مدیر پروژه در Henley Associates Limited، گفت: این پروژه کشاورزی عمودی ترکیبی از تخصص کشاورزی و مهندسی ما را به مشارکت می‌رساند. تولید غذا برای همیشه بر آب و هوای مطلوب و خاک مناسب متکی بوده است.  کشاورزی عمودی هر دو مورد را نفی می‌کند.

سیستم کشاورزی عمودی یک گام بزرگ در جهت کاهش بسیار زیاد ردپای کربن در تحویل میوه و سبزیجات از طریق جاده از اروپا و حمل و نقل هوایی از سراسر جهان است. ما سطح تخصصی را که دانشگاه ناتینگهام ترنت در این پروژه به ارمغان می‌آورد احساس می‌کنیم. کلید تحویل میوه و سبزیجات تازه به سراسر کشور، بدون اسپری و کود، و استفاده از انرژی خورشیدی تا آنجا که ممکن است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.