نکاتی که کوهنوردان باید در پاییز بدانند!

رئیس اداره مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان گفت: هنگام پیاده روی در پاییز، حتما لوازم ایمنی و اضافی را درون کوله پشتی خود قرار دهید.

بهزاد امیری، رئیس اداره مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشورمان اظهار کرد: افرادی که به مناطق روستایی و یا حاشیه شهرها رفته  و اقدام به بیابان‌گردی وکوهنوردی می‌کنند، باید مراقب گزش حیوانات مختلف باشند.

او افزود: برای جلوگیری از هرگونه سقوط غیرمنتظره باید از لحاظ فیزیک بدنی، قوی باشید و یک چوب دستی محکم نیز لازم است.

امیری ادامه داد: بهتر است کوهنوردان در محل هایی که دارای سنگلاخ و سوراخ های زیاد است توقف نکنند و کوله پشتی و لباس هایشان را بر روی زمین رها نکنند.

رئیس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: این ورزشکاران هنگام شب از جمع آوری چوب، جدا پرهیز کنند.

او افزود: برای اینکه در طبیعت از گزند حشراتی نظیر کنه درامان باشید، حتماً لباس گرم خود را با شلوارهای بلند بپوشید تا توسط آنان آسیبی به شما نرسد. پماد گزیدگی و اسپری حشره کش به همراه داشته باشید تا در صورت لزوم از آنها استفاده کنید.

کوهنوردان

امیری با اشاره به لزوم استفاده کشاورزان از کفش های ساق دار و دستکش ضخیم بیان کرد: کشاورزان باید هنگام بیرون آوردن میوه از صندوق،  با احتیاط این کار را انجام دهند تا از گزند احتمالی حیوانات در امان باشند، همچنین از نگه داری هیزم و مصالح ساختمانی در نزدیکی محل زندگی، خودداری کنند.

رئیس اداره مدیریت بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان وزارت بهداشت گفت: کفش و لباس را قبل از پوشیدن بررسی کرده و از پا برهنه رفتن و خوابیدن در محیط باز جدا خودداری کنید. حتما درز و شکاف خانه ها را برای جلوگیری از ورود عقرب به خانه و استراحتگاه ها مسدود کنید.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.