۱۷ هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: تاکنون ۷۱ هزار دز واکسن برای مبارزه با بیماری کووید۱۹ در این شهرستان تزریق شده‌است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سهراب حیدری روز چهارشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا در میاندوآب اظهار داشت: از این مقدار ۵۰ هزار دز اول و ۲۱ هزار دوز دوم است که به جامعه هدف تزریق شده‌است.

وی افزود: واکسن‌های برکت، سینوفارم و آسترازینکا به وفور در مراکز واکسیناسیون این شهرستان موجود است و همکاران در همه مراکز با تمام توان برای واکسیناسیون شهروندان گرامی در تلاش هستند.

وی با بیان اینکه متولدین ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۵ در سامانه واکسیناسیون ثبت نام کنند، گفت: ورودی مبتلایان به ویروس کرونا در میاندوآب همچنان روند افزایشی دارد و هر چند از شدت و سرعت ورودی بیماران به مراکز درمانی نسبت به روز‌های گذشته کم شده، ولی همچنان این روند چشمگیر است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب اظهار داشت: تمامی تخت‌های بیمارستان عباسی و آی‌سی‌یو‌های یک، ۲ و سه از بیماران بد حال تکمیل شده‌است.

حیدری با بیان اینکه با توجه به حجم بیماران مبتلا به ویروسیرپس کرونا، به ناچار یکی از بخش‌های درمانی بیمارستان حضرت فاطمه (س) جهت بستری بیماران آماده شده است، اضافه کرد: همچنین آی سی یو بیمارستان فاطمه زهرا نیز پر از بیمار است.

وی با بیان اینکه متاسفانه در چند مدت اخیر بیشتر فوتی‌های ناشی از کووید ۱۹ جوانان و حتی سنین پایین هستند، گفت: درمان‌های خانگی توسط افراد فاقد صلاحیت و مجوز در شهرستان رواج یافته که باعث تلفات جانی بیشتر شده و باید در این زمینه آگاهی‌های لازم به مردم داده شود.

وی همچنین با بیان اینکه ما این موضوع را به جد پیگیری می‌کنیم، اظهار داشت: رسانه‌ها و صاحبان قلم نیز این موارد را به اطلاع عموم برسانند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با اشاره به اینکه هیچ کدام از پیک‌های کرونا تا این حد ما را نگران نکرده است، افزود: ۲ برادر به فاصله دو ساعت از هم فوت شدند و این در حالی بود که ما تمام اقدامات درمانی را به نحو احسن انجام داده بودیم.

حیدری با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا در میاندوآب از ۷۰ هزار نفر تست انجام شده است، اظهار داشت: همچنین از این تعداد هفت هزار نفر در بیمارستان بستری شدند.

وی در ادامه با بیان اینکه برخی باشگاه‌های ورزشی همکاری لازم را ندارند و اوضاع در آن‌ها مساعد نیست، افزود: همچنین تمامی آموزشگاه‌ها در وضعیت قرمز باید تعطیل باشند، ولی برخی رعایت نمی‌کنند و در این خصوص نگرانی‌های زیادی وجود دارد.

وی افزود: وضعیت بانک‌ها، پمپ بنزین‌ها، میدان‌های دواب و زندانیان رای کار نامساعد و نگران کننده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میاندوآب هم در این جلسه با اشاره به وضعیت بحرانی کرونا در کشور اظهار داشت: در وضعیت بحرانی مهم‌ترین مسئله درک شرایط است که همکاری دستگاه‌های اجرایی و اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا در این راستا اثربخش است.

صمد اکبری با بیان اینکه برخی مصوبات با گذشت چند ماه همچنان اجرا نشده است، افزود: از سوی دیگر برخی مصوبات از جمله اطلاع‌رسانی در خصوص تعطیلی آرامستان‌ها از چند روز قبل اجرایی شد که جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه در شرایط قرمز کرونایی فعالیت شهربازی‌ها تعطیل است، گفت: در پی مراجعه مدیر شهر بازی میاندوآب به فرمانداری مبنی‌بر اینکه در شهر‌های دیگر شهربازی‌ها فعالیت می‌کنند، بررسی موضوع به ستاد مقابله با کرونا در میاندوآب ارجاع شد، ولی همان روز مراجعه به بازگشایی شهربازی اقدام کرده بودند که پلمب شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار میاندوآب در واکنش به فعالیت حضوری آموزشگاه‌های آزاد علمی گفت: آموزشگاه‌های آزاد علمی می‌خواهند با فعالیت خود و برگزاری شیفت‌های فشرده تعطیلی مدارس را جبران کنند در حالی مدارس به صورت مجازی برگزار می‌شود، ولی اقدام آن‌ها با برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری نگران کننده است.

اکبری با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه نیز نسبت به آگاهی بخشی در جامعه در خصوص واکسیناسیون اهتمام کنند، افزود: بستری هفت هزار بیمار کرونایی در بیمارستان عباسی و همچنین انجام تست از بیش از ۷۰ هزار نفر کار بزرگی است که کادر درمان شهرستان آن را انجام داده‌اند.

همچنین در این جلسه مصوبه‌های جلسه قبلی ستاد مقابله با کرونا بررسی شد.

 فیروز تقوی رئیس شورای شهر میاندوآب با تقدیر کادر درمان شهرستان هم گفت: اینجانب پیشنهاد نام گذاری یکی از خیابان‌های شهر میاندوآب به “خیابان مدافعان سلامت” را در جلسات شورا مطرح و امیدوارم که با این طرح موافقت شود.

انتهای پیام/ ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.