به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تیمها و شرکتهای نوپای فعال در حوزههای برق و تجهیزات الکترونیکی، نانو تکنولوژی و مواد پیشرفته، فناوریهای دیجیتال و IT، سلامت و تجهیزات پزشکی، عمران و معماری، هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر، اینترنت اشیاء و مکانیک پیشرفته و مکاترونیک، میتوانند طرحهای دارای ویژگیهای شاخص از حیث تیم کاری، فناوری و نوآوری، ساختار و مدل کسبوکار خود را با مراجعه به نشانی سایت پارک فناوری ثبت کنند.
پس از طی مراحل اولیه بررسی و پذیرش طرحها، تیمها در فضای کار اشتراکی (کوآپ) مستقر میشوند و در طی دوره آمادهسازی که شامل برنامهها و آموزشهای متنوع و فشرده جهت فراگیری مهارتهای اساسی استارتاپها و راهاندازی کسب و کار، عملیاتی کردن آنها و مواجهه با این موارد در میدان عمل است، خود را مهیای پذیرش نهایی مرکز رشد میکنند.
مراحل پذیرش متقاضیان با تکمیل و ارسال فرم عضویت توسط صاحبان طرح آغاز میشود و فرآیند عضویت با ارائه اطلاعاتی در مورد تیم کاری و طرح مورد نظر ادامه مییابد. در صورت تایید اولیه طرح، جلسه معارفه به صورت عمومی و جلسه مصاحبه به صورت اختصاصی برگزار میگردد تا طرحها از جنبههای بازار و فنی مورد بررسی قرار گیرند.
در گام بعدی با تایید کارشناسان مربوطه، تیمها پس از پذیرش اولیه، بهصورت فشرده برخی مهارتهای مهم و اصلی راهاندازی و مدیریت کسب و کارهای نوآورانه را فرامیگیرند و در طول دوره بهصورت مستمر مورد ارزیابی قرار میگیرند و در صورت رسیدن به پایان دوره، در جلسهای از کسبوکار خود دفاع خواهند کرد و درصورت تایید، واجد شرایط عضویت در مرکز رشد میشوند.
اکوسیستم پارک فناوری پردیس با وجود شرکتهای بزرگ و متوسط موجود و شبکهای از متخصصین و انجام بازدیدهای بینالمللی، امکان تثبیت کسبوکارهای نوپا را فراهم میکنند.
انتهای پیام/