فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان:

برگزاری یادواره شهدا ارزش و معروف است

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و برگزاری مراسم ایام محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک ارزش و معروف در جامعه است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان شامگاه یکشنبه در شب خاطره شهید مسعود غنیان از شهدای پیشمرگ مسلمان کرد در سنندج اظهار داشت: راه و نام شهید حاج مسعود غمیان برای همیشه در تاریخ ماندگار و جاودانه شده و بررسی زندگی این شهید نمونه‌ای کامل از یک مجاهد فی سبیل الله را به تصویر در آورده است.

او با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تسلیت ایام محرم افزود: شهید غمیان مجاهد و رزمنده‌ای بود که جانش را در راه انقلاب تقدیم کرد.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری ۲ مراسم یادواره شهدا برای شهید غمیان در سنندج برگزار شده است، گفت: دهه اول ماه محرم مصادف با دهه امر به معروف و نهی از منکر است و حرکت امام حسین (ع) نیز در همین راستا و اصلاح دین جدش رسول الله (ص) صورت گرفت.

سردار حسینی با اشاره به قیام امام حسین (ع) و یاران باوفایش در سال ۶۰هجری برای دفاع از اسلام که جان و مال خود را فدا کردند افزود: شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی نیز در دفاع از انقلاب از امام حسین (ع) الگو گرفتند و همچون قیام عاشورا که از پیرترین رزمنده کربلا حبیب بن مظاهر با ۷۵سال تا کوچک‌ترین رزمنده ۶ساله حضرت علی اصغر جان دادند در دوران پر افتخار انقلاب و دوران دفاع مقدس و امروز نیز شاهد این ایثار و فداکاری هستیم.

او گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بازگویی خاطره شهدا و برگزاری مراسم ایام محرم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی را ارزش و معروف دانست و افزود: برای حفظ انقلاب اسلامی و در جنگ با گروه‌های ضدانقلاب، منافقان و هشت سال جنگ تحمیلی شهدای زیادی را تقدیم کردیم و جمع قابل توجهی از بهترین عزیزانمان توسط دشمنان ترور شدند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با اشاره به اینکه ۱۷هزار شهید ترور در کشور داریم، اظهار داشت: شهید غمیان نیز در ماه مبارک رمضان پس از افطار و اقامه نماز در حین بازگشت به خانه جلوی درب منزلشان در سنندج توسط معاندان نظام ترور شد.

سردار حسینی افزود: گروهک‌های ضدانقلاب قبل از این ترور نیز چندین بار برای حذف فیزیکی این رزمنده دلاور تلاش کردند، اما موفق نشدند تا اینکه در روز ۲۸ مرداد سال ۱۳۶۹ بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء به درجه رفیع شهادت نائل آمد و برای همیشه در تاریخ جاوید، ماندگار و عزیزتر شد.

او گفت: شهید غمیان بزرگ شده مکتب امام خمینی (ره) و هم رزم مجاهدان بزرگی همچون شهید چمران در دفاع از فلسطینیان و مظلومان جنگید و قبل از انقلاب نیز در جنوب لبنان حضور داشته است.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان به دیداری که با خانواده شهید غمیان داشت، اشاره کرد و گفت: این شهید گرانقدر با جان و مالش مجاهدت کرده و مغازه شخصی و طلای همسر خود را برای ساخت و تکمیل مسجدی در سنندج فروخته که این عزت، افتخار و ارزش است.

سردار حسینی با بیان اینکه شهادت در راه خدا معروف و جزو ارزش‌های انقلاب اسلامی است، افزود: خانواده‌های شهدا افتخار نظام هستند و باید همواره جایگاه و حرمت آنان حفظ شود.

‎او با بیان اینکه شهید غمیان در دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی جانش را تقدیم کرد، یادآور شد: به برکت این ایام مبارک، همواره ادامه‌دهنده راه شهدا و حافظ خون شهدا باشیم.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان ابراز امیدواری کرد: همه مسئولان برای توسعه و ارتقای امنیت کشور و استان کردستان تلاش و کوشش کرده تا مردم در رفاه و آسایش باشند.

بی توجهی به جایگاه خانواده شهدا بزرگترین منکر است

فرمانده ناحیه سپاه سنندج نیز در این شب خاطره گفت: حاج مسعود غمیان یک مجاهد به تمام معنی در راه اسلام بود.

سرهنگ عسکری افزود: شهید غمیان از معتمدین بازار بودو همواره در سمت‌های مختلفی که داشت توجه به رفع معضلات اجتماعی و توصیه به معروفات را در اولویت کار‌های خود قرار می‌دهد.

‎او گفت: در این جمع دوستان و همرزمان و جمعی از بازاریان شهر سنندج نیز حضور دارند و تمام این عزیزان گواه این مسئله هستند که شهید غمیان در راه ترویج معرف اسلام و انقلاب علاوه بر جان خود، ثروتش را هم بدون ذره‌ای تردید تقدیم اسلام کرد.

‎فرمانده سپاه ناحیه سنندج افزود: این شهید والا مقام که چندین مغازه را در بازار سنندج داشت قبل از ترور ناجوانمردانه کور دلان تنها مغازه باقی مانده اش را هم برای ساخت مسجدی در محله خودشان می‌فروشند و حتی برای پرداخت پاره‌ای از تعهدات ایجاد شده با خواهش از همسر مکرمش طلا‌های همسر را برای تأمین لوستر آن مسجد هزینه می‌کند.

‎عسکری توجه به خانواده شهداء را،مهم و ضروری دانست و گفت: بی توجهی به این بزرگواران بزرگترین منکر بوده و تمام تلاش خود را در راستای تکریم آنان به کار خواهیم بست.

‎او  از حوزه هنری به عنوان یکی از مهمترین دستگاه‌های فرهنگی استان در توجه به زنده نگه داشتن نام وخاطره شهداء نام برد و گفت: برگزاری ۲۰ برنامه با شکوه شب خاطره و مشارکت در دیگر برنامه‌ها بخشی از اقداماتی است که توسط حوزه هنری و مشارکت دستگاه‌های فرهنگی دیگر انجام گرفته که جای تقدیر دارد.

‎اجرای نی نوازی و شعر خوانی و تجلیل از خانواده شهید حاج مسعود غمیان با حضور مسوولان و عطر افشانی مزار شهدای گمنام از دیگر بخش‌های این برنامه بود.

حاج مسعود غمیان در پنجم آذر سال ۱۳۱۸ در سنندج به دنیا آمد و بعد از طی دوران کودکی و پایان تحصیلات ابتدایی، به فراگیری علوم دینی پرداخت و در کنار این مهم در کنار پدر خود در بازار مشغود به فعالیت شد.

او پس از آشنایی با اندیشه‌های حضرت امام (ره) در دهه چها از رهروان مکتب خمینی بود و برای مبارزه با رژیم صهیونیستی سفر‌هایی را به جنوب لبنان داشت که در این سفر‌ها با شهید چمران نیز بوده است.

‎حاج مسعود همزمان با شکل‌گیری تظاهرات مردمی بر علیه رژیم منحوس پهلوی در سنندج مشارکت فعالی داشت و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از موسسین تشکیل کمیته انقلاب اسلامی در این شهر بود.

او پس از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضویت سپاه درآمد و در جریان پاکسازی منطقه از لوث ضدانقلاب رشادت‌های زیادی از خود به نمایش گذاشت و به همین دلیل چندین نوبت از سوی ضدانقلاب ترور شد که در یکی از این حوادث وی به درجه جانبازی ۶۰ درصد نائل آمد.

دشمنی ضدانقلاب از حاج مسعود غمیان همچنان ادامه داشت تا اینکه در روز ۲۸ مرداد سال ۱۳۶۹ بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء از سوی گروهک‌های ضدانقلاب ترور و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.