چند پناهجو در دنیا وجود دارد و از چه کشور‌هایی هستند؟

کمیساریای عالی سازمان ملل در آماری اعلام کرد بیش از ۲۶ میلیون پناهجو در دنیا وجود دارد که حدود نیمی از آن‌ها زیر ۱۸ سال هستند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی، کمیساریای عالی سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد رتبه یک در میان کشور‌هایی که بیشترین پناهجو را در دنیا را دارد به سوریه می‌رسد که ۶.۷ میلیون از مردمش از سال ۲۰۱۴ و با اوج گیری جنایات داعش در این کشور، به کشور‌های همسایه سوریه پناهنده شده‌اند.

افغانستان با ۲.۶ میلیون پناهنده در رتبه دوم قرار می‌گیرد؛ مخصوصا بعد از حمله آمریکا در سال ۲۰۰۰ میلادی به این کشور، تعداد پناهجویان افغان افزایش یافته است.

رتبه سوم به سودان جنوبی می‌رسد. سودان جنوبی بزرگترین بحران پناهندگان در قاره آفریقا را دارد و به ترتیب کشور‌های اوگاندا، سودان، اتیوپی و کنیا میزبان ۹۵ درصد از ۲.۲ میلیون پناهنده این کشور هستند.

چهارمین کشور در لیست بیشترین پناهنده، میانمار با ۱.۱ میلیون پناه‌جوی روهنیگیایی است.

بر اساس گزارش سازمان ملل، در سال ۲۰۱۹ کشور‌های لبنان، اردن، ترکیه، لیبریا، اوگاندا، نائورو، مالت، جیبوتی، سوئد و سودان در صدر کشور‌های مهاجر پذیر دنیا قرار گرفته‌اند.

اخیرا عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان نیز اعلام کرد در حال حاضر بیش از سه میلیون شهروند افغان در ایران زندگی می‌کنند. بر پایه آمار رسمی و داده‌های برگرفته از سر شماری سال ۹۵ در ایران، شمار افغان‌های مقیم کشورمان در آن زمان نزدیک به یک میلیون و ۵۸۴ هزار نفر بوده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۲۳:۱۲ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
ایران بیشتر از ۱۰ میلیون پناهنده درسراسر جهان دارد که بیشترشان نخبه هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
این اصلا در شان کشور ما ایران نیست که مهاجر پذیر باشه و برای کشورمون ایران خیلی خطر بزرگیه برای جمعیت ایرانی هاست.. ایران باید افغانی ارو به اروپا منتقل کنه .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۲ ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
ایران شاید بیشتر حتی ۲۰ میلیون پناهنده دارد ، که باید سازماندهی بشود چون منابع ایران و طبیعت ایران دارد نابود می شود.
آخرین اخبار