آموزش بهداشت به عرضه کنندگان فرآورده‌های خام دامی در آبادان

دوره ترویج و آموزش بهداشت برای تمامی عرضه کنندگان محصولات فرآورده‌های خام دامی در شهر آبادان برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اسدالله عباسی رئیس اداره دامپزشکی آبادان هدف از اجرای دوره ترویج و آموزش بهداشت در این شهرستان را ارتقای سطح دانش و شناخت بیماری‌های مشترک قابل انتقال از طریق فرآورده‌های خام دامی و روش پیشگیری از آن اعلام کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی باعث افزایش کیفیت فرآورده خام دامی مورد استفاده خواهد شد.

او افزود: در این دوره‌های آموزشی کارشناسان اداره دامپزشکی در خصوص روش‌های بهداشتی در زمینه تهیه، حمل و نگهداری فرآورده‌های گوشتی و سایر فراورده‌های خام دامی و همچنین بیماری‌های قابل انتقال از طریق این فرآورده‌ها مانند تب کریمه کنگو و سایر بیماری‌های انگلی توضیحاتی را ارائه کردند.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.