هواشناسی نسبت به تشدید بارش‌های مونسون در سیستان و بلوچستان هشدار داد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با تقویت الگوهای پیش‌یابی بارش، انتظار می‌رود بارش‌های موسمی در استان امروز و فردا از شدت بیشتری نسبت به روز گذشته برخوردار باشد.

محسن حیدری مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی این اداره‌کل گفت: بر اساس اخرین خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی پیش‌بینی می‌شود بارش‌های این سامانه بیشتر شهرستان‌های ایرانشهر، بزمان، بمپور، تفتان، جنوب خاش، دلگان، راسک، سراوان، سرباز، سیب و سوران، فنوج، قصرقند، گلشن، مهرستان و نیکشهر را در بر گیرد.

وی ادامه داد: عمده اثرات مخاطره آمیز این سامانه شامل برخورد صاعقه بویژه در ارتفاعات، وزش تندبادهای شدید محلی و خیزش گرد و خاک موقت، احتمال جاری شدن روان آب در مسیل‌ها و معابر و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌های فصلی است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: توصیه می‌شود در زمان فعالیت سامانه از قرارگیری در فضای باز به شدت اجتناب شود.

وی بیان کرد: همچنین توصیه می شود در ۲ روز آینده بویژه در ساعات بعدازظهر از صعود به ارتفاعات و چرای دام‌ها در مراتع مرتفع خودداری شود.

آماده باش فرمانداری ها در روزهای بارانی سیستان و بلوچستان

مدیرکل دفتر مدیریت ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شروع بارش‌های مونسون در استان احتمال وقوع سیلاب وجود دارد در همین راستا همه فرمانداری‌ها در حالت آماده باش قرار گرفتند.

علیرضا شهرکی بیان کرد: بارش‌های سیل آسا از روز گذشته در سیستان و بلوچستان آغاز شده اما خوشبختانه تاکنون خسارتی گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه این سامانه بارشی به واسطه فعال شدن پدیده مونسون بوده و رگباری بودن بارش‌ها طبیعی است، ادامه داد: از دیروز با شروع بارندگی، بالاترین میزان بارش‌ها به میزان هفت میلی‌متر در سراوان گزارش شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت ستاد بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بارش‌ها امروز تشدید می‌شود و پیش‌بینی هواشناسی بین ۲۰ تا ۳۰ میلی‌متر بارندگی است.

وی افزود: بارش‌های ناشی از پدیده مونسون لحظه‌ای است و احتمال وقوع سیلاب وجود دارد، با توجه به این مهم همه فرمانداران و ستادهای بحران در حالت آماده بارش قرار دارند که امیدواریم اتفاق خاصی رخ ندهد، ضمن اینکه مردم محلی نسبت به گذشته درباره این شرایط آب و هوایی آگاه تر هستند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار