انجماد سبزیجات در اردبیل + فیلم

کیفیت محصولات منجمد و مشتری پسندی آن‌ها بوسیله بهینه کردن روش‌ها و جریان فرایند شامل سرعت انجماد، کیفیت مواد اولیه و شرایط انبارش و ذخیره‌سازی افزایش می‌یابد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، کیفیت محصولات منجمد و مشتری پسندی آن‌ها بوسیله بهینه کردن روش‌ها و جریان فرایند شامل سرعت انجماد، کیفیت مواد اولیه و شرایط انبارش و ذخیره‌سازی افزایش می‌یابد.

به هرحال، فاکتور‌های مهمی که در کیفیت محصول دخیل می‌باشند در گروهی جمع بندی می‌گردند که شامل ویژگی‌های حسی (شامل ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی)، ویژگی‌های میکروبی و ویژگی‌های تغدیه‌ای محصولات منجمد می‌باشند.

 

 

 

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.