طرز تهیه سوفله فرانسوی

در گزارش زیر طرز تهیه سوفله فرانسوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوفله فرانسوی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

کره : ۶۰ گرم

آرد الک شده : ۶۰ گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده  ۶ عدد

شیر ۰.۵ لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ۲۰۰ گرم

فلفل سیاه و جوز هندی کمی

نمک اندکی

طرز تهیه: 

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می‌کنیم؛ و در ادامه آرد را اضافه می‌کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند؛ و نمک و ادویه‌ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می‌کنیم تا طعم بگیرد. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید.

در یک کاسه شیشه‌ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود، ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می‌ریزیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم. یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می‌کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می‌کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می‌پزیم. بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می‌کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می‌پزیم تا بالا آمده و برشته شود. داغ داغ بخورید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۹ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
۲۰۰ گرم پنیر چی شد ؟ این چه طرز نوشتن است ؟
روش تهیه رو خوب توضیح ندادید،