رقیق کردن خون با چند خوراکی دم دستی در آشپزخانه

برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اخبارالیوم، اگر بیماری خاصی مانند ضربان قلب نامنظم یا نقص مادرزادی در قلب دارید، یا تحت عمل‌های جراحی خاصی مانند جراحی دریچه قلب قرار گرفته اید، پزشک ممکن است یک داروی رقیق کننده خون برای شما تجویز کند، زیرا این شرایط احتمال ابتلای شما به لخته‌های خونی را افزایش می‌دهد و ممکن است باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود، بنابراین دارو‌های رقیق کننده خون احتمال تشکیل لخته‌های خونی، خطر حملات قلبی و مغزی را کاهش می‌دهند.

همچنین برخی از مواد موجود در طبیعت به کاهش خطر لخته شدن خون کمک می‌کنند، با این حال، آن‌ها آزمایش نشده و با دارو‌های رقیق کننده خون مقایسه نشده اند، بنابراین بهتر است قبل از استفاده با پزشک در مورد مواد طبیعی زیر صحبت کنید.

دارو‌های رقیق کننده خون طبیعی

۱- زردچوبه:

زردچوبه ادویه‌ای است که به غذای شما رنگ زرد می‌بخشد و مدتهاست که به عنوان داروی محلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بر اساس مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۲ انجام شد، یکی از مواد اصلی فعال آن، کورکومین، به عنوان ضد انعقاد خون عمل می‌کند.

۲- زنجبیل:

زنجبیل از همان خانواده زردچوبه است و حاوی سالیسیلات، یک ماده شیمیایی طبیعی است که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود. غذا‌هایی که حاوی سالیسیلات هستند، مانند آووکادو، برخی توت‌ها و گیلاس نیز ممکن است از لخته شدن خون جلوگیری کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای کشف این موضوع لازم است که آیا این دارو به اندازه دارو‌های تجویز شده مؤثر است یا خیر.

۳- سیر:

سیر علاوه بر طعم مطلوب آن در غذا و پخت و پز، دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد میکروبی و ضد انعقادی طبیعی است. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که پودر سیر بدون بو ممکن است به عنوان ماده‌ای استفاده شود که تشکیل لخته خون را کاهش می‌دهد.

۴- فلفل قرمز تند:

فلفل چیلی همچنین حاوی سالیسیلات زیادی است، بنابراین به کاهش لخته شدن خون، کاهش فشار خون، افزایش گردش خون و کاهش احساس درد کمک می‌کند.

۵- ویتامین E:

ویتامین E از چند طریق لخته شدن خون را کاهش می‌دهد. این تأثیرات به میزان ویتامین E فرد بستگی دارد. با این حال توصیه می‌شود افرادی که از دارو‌های رقیق کننده خون استفاده می‌کنند از مصرف مقادیر زیاد ویتامین E خودداری کنند.

ممکن است دریافت ویتامین E از غذا‌ها نسبت به مکمل‌ها، از جمله غذا‌های زیر امن‌تر باشد:

بادام ها، روغن گلرنگ، روغن آفتابگردان روغن دانه آفتابگردان. روغن جوانه گندم، غلات کامل.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: گردش خون ، زردچوبه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۸ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
یکم اب قاطیش کن رقیق میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
من خونم خیلی غلیظه و باید حتما یه فکری کنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
دکتر کی بودی تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
خیلی سودمند بود . ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
بنده قبلا دارای خون غلیظ بودم ، دکتر گفت باید بری خون بدی یا داروی رقیق کننده استفاده کنی تا مشکلت رفع بشه ، ولی طبق تحقیقاتی که خودم انجام دادم متوجه شدم استفاده از دارو یا خون دادن تنها ۳ تا ۴ ماه تاثیرگزاره و بعداً دوباره خون غلیظ میشه ، بدون اینکه به دکتر بگم حدود یکماه توی وعده های غذاییم سبزیجات مخصوصا کاهو رو گنجاندم ، خدا رو شکر بعد از آزمایش دوباره ، خونم رقیق و نرمال شد ، بعد که دکتر جواب آزمایشم رو دید گفت چیکار کردی که مشکلت رفع شد ، گفتم نه خون دادم نه دارو خوردم ، فقط سبزیجات رو زیاد توی وعده های غذاییم آوردم همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۱ ۲۷ خرداد ۱۴۰۰
اون دکتره باید میرفت میمُرد
آخرین اخبار