خورش نخود فرنگی متفاوت با سیب زمینی؛ مقوی و خوشمزه

در مطلب زیر طرز تهیه خورش نخود فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورش نخود فرنگی، یکی از انواع خورش‌های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که با مواد مختلفی تهیه و طبخ می‌شود. مواد اصلی این خورش فوق العاده خوش طعم و خوشمزه از گوشت، سیب زمینی، نخود فرنگی و پیاز بوده که یک غذای سالم و پرانرژی را تدارک خواهد دید. وجود پروتئین در گوشت و انواع مواد معدنی در سبزیجات مورد استفاده در این خورش، این غذا را یک وعده تمام و کمال برای تمام افراد و به خصوص کودکان قرار داده است. خورش نخود فرنگی را می‌توانید بسیار سریع و راحت در منزل طبخ و سرو کنید.

مواد لازم

گوشت: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش کشک خوشمزه شمالی و پیراشکی مخصوص مجلسی تا باسترما پلو + تصاویر


مراحل

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید.

سپس گوشت خرد شده را اضافه و سرخ کنید.

هویج خرد شده و نخود فرنگی را به مواد اضافه و کمی تفت دهید.

سپس رب و ادویه‌ها را اضافه و مواد را مخلوط کنید.

در آخر ۲ لیوان آب به مواد اضافه و درب را بگذارید تا حدود ۴۵ دقیقه بعد خورش آماده شود.

سیب زمینی‌ها را خلالی خرد کرده و جداگانه در ماهی تابه سرخ کنید.

در زمان سرو سیب زمینی‌ها را کنار خورش تزئین کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
آرنیکا
۰۱:۳۹ ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
به این میگن قیمه ما داریم اینو تو رشت اسمش خورش نخود فرنگی نیست قیمه است