طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پیتزا آلفردو یک نوآوری در پیتزا است و طعم آن مانند پاستا آلفردو است، زیرا در آن مانند پاستا از سینه مرغ و سس آلفردو استفاده می‌شود. این پیتزا بسیار لذیذ و خوشمزه است و خیلی راحت و در زمان کم تهیه می‌شود. با رعایت چند نکته ساده می‌توانید پیتزایی به خوشمزگی پیتزایی که از بیرون تهیه می‌کنید داشته باشید و بهترین و خوشمزه‌ترین پیتزا‌هایی که خورده‌اید را تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا آلفردو
خمیر پیتزا یک عدد
سس آلفردو سه چهارم پیمانه
سینه مرغ پخته شده دو عدد
ژامبون بیکن سرخ شده پنج ورق
قارچ ورقه شده یک دوم پیمانه
پیاز کوچک یک عدد
پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

خامه صبحانه  یک پیمانه
کره شش قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده یک پیمانه
سیر یک حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکوی هفت لشکر تبریزی و خورش بادمجان شمالی تا یک غذای هیجان‌انگیز با بادمجان + تصاویر


طرز تهیه پیتزا آلفردو با پنیر پارمسان

برای تهیه پیتزای آلفردو قبل از هر چیزی لازم است که سس آلفردو را آماده کنید. برای تهیه این سس کره را درون یک شیر جوش بیندازید و آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کره آب شود.

بعد از اینکه کره آب شد خامه صبحانه را روی آن بریزید و ۵ دقیقه آن را هم بزنید سپس سیر رنده شده و پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید. اگر مایل بودید می‌توانید مقداری آویشن نیز به سس آلفردو اضافه کنید.

بعد از اینکه سس آلفردو آماده شد زمان آماده سازی خمیر پیتزا است. برای تهیه خمیر پیتزا می‌توانید از این لینک استفاده کنید و در صورتی که وقت زیادی برای تهیه خمیر پیتزا ندارید می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید.

قالب پیتزا را چرب کنید و خمیر را روی سطح آن پهن کنید طوری که کاملا قالبتان را بپوشاند. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود. خمیر را ۸ دقیقه به صورت جدا در فر بگذارید تا نیم پز شود.

سس آلفردویی که آماده کردید را روی سطح خمیر نیم پز شده بریزید و روی تمام سطح آن پخش کنید. پیاز، ژامبون بیکن و سینه مرغ پخته شده را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه با قارچ به طور یکنواخت روی سطح پیتزا بریزید.

در مرحله آخر روی موادتان پنیر موزارلای رنده شده بپاشید و دوباره قالب را درون فر قرار دهید و ۷ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا بپزد و آماده شود. در نهایت آن را از فر خارج کنید، کمی صبر کنید تا کمی خنک شود سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.