طرز تهیه گردو پلو؛ خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه گردو پلو را به شما آموزش می‌دهیم.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گردو پلو، یکی از انواع غذا‌های معروف و خوشمزه شهرکرد است. این پلوی متفاوت و خوش طعم با مواد اصلی برنج، گردو و گوشت چرخ کرده آماده و تهیه می‌شود. می‌توانید برای طبخ این غذا هم از گوشت قرمز و یا از گوشت سفید و مرغ نیز استفاده کنید.

طرز طبخ گردو پلو بسیار راحت و آسان بوده و می‌توانید خیلی سریع این غذا را در منزل آماده و سرو کنید. طبخ این غذای مجلسی خوشمزه نیز برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی نیز بسیار عالی خواهد بود.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۳۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
زعفران: به مقدار لازم
زرشک: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:

ابتدا برنج را با ۵ پیمانه آب خیس کنید.

یک پیاز را پوست کرده و رنده ریز کنید.

سپس آن را با گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها مخلوط و ورز دهید.

مخلوط گوشت را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از مخلوط گوشت در اندازه‌های گردو شکل درست کنید و در ماهی تابه با کمی روغن کوفته‌های گوشت را سرخ کنید.

گردو‌ها را در اندازه‌های مورد نظر خرد کنید و نیم ساعت در آب بگذارید تا نرم شود.

سپس یک پیاز را پوست کرده و نگینی خرد کنید.

در یک ماهی تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید.

سپس کره، گردو، زعفران و زرشک را نیز اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

در کف قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

سپس یک لایه برنج و بعد کمی از مخلوط گردو بریزید.

برنج و مواد گردو را تا تمام شدن مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید.

سپس درب قابلمه را گذاشته و به مدت ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.

در آخر نیز برنج و کوفته‌های گوشت را در دیس سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
عالی