طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه اسکون نارگیلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکون نوعی کیک انگلیسیه که معمولا از گندم و یا بلغور درست می‌شه. اسکون‌ها شیرینی کمی دارند. در مناطق مختلف دنیا اسکون‌ها رو با طعم و شکل‌های متنوع درست می‌کنند. این صبحانه لذیذ طعم نارگیلی فوق‌العاده‌ای داره مخصوصاً اگه با شیر نارگیل و روغن نارگیل تهیه بشه.

مواد لازم

 ۱ پیمانه آرد سفید
 ۱/۲ پیمانه آرد گندم
 ۱/۴ پیمانه شکر
 ۱/۳ پیمانه روغن نارگیل (یا روغن قنادی)
 ۱ پیمانه پودر نارگیل
 ۳/۴ پیمانه شیر نارگیل
 ۲ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
 ۱/۲ قاشق چای خوری نمک

مواد سس

 ۱/۲ پیمانه پودر قند
 ۱ قاشق غذا خوری شیر نارگیل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از ناگت هویج پنیری و چیکن پارمزان ویژه کتو تا لیدی فینگر+ تصاویر


دستور تهیه

فر رو با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه میدیم گرم بشه.

توی کاسه بزرگ، آرد سفید، آرد گندم، شکر، بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط می‌کنیم. روغن نارگیل (روغن جامد) رو اضافه می‌کنیم و با همزن یا با دست ورز میدیم تا مخلوط به شکل شنی در بیاد.

پودر نارگیل و شیر نارگیل روا اضافه کرده و میکس می‌کنیم تا خمیر شکل بگیره.

روی سطح کار آرد می‌پاشیم. خمیر رو وسط اون قرار میدیم و اون رو به شکل دیسک گردی به ضخامت ۲ سانت درمیاریم.

با استفاده از چاقو یا برش زن خمیر دایره رو نصف می‌کنیم. دو برش دیگه می‌زنیم تا ۸ برش مثلثی هم اندازه داشته باشیم.

کف سینی فر رو چرب می‌کنیم، خمیر‌های برش خورده رو روی سینی می‌چینیم و اون رو ۱۶–۱۸ دقیقه توی فر قرار میدیم.

وقتی اسکون‌ها شروع به طلایی شدن کردند بلافاصله اون‌ها رو از فر درمیاریم. می‌ذاریم قبل از ریختن سس، اسکون نارگیلی کاملاً خنک بشه.

سس نارگیل

توی کاسه کوچیک، پودر قند و شیر نارگیل رو خوب با هم مخلوط می‌کنیم. اون رو روی اسکون خنک شده می‌ریزیم و صبر می‌کنیم چند دقیقه توی دمای اتاق بمونن، سپس اون‌ها رو سرو می‌کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار