طرز تهیه کباب گوشت و بلغور؛ یک غذای خوشمزه و مقوی

در گزارش زیر طرز تهیه کباب گوشت و بلغور را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  کباب گوشت و بلغور یه غذای خوشمزه و مقوی که میشه به عنوان ناهار یا شام میشه استفاده کرد. این غذا حتی به عنوان کباب لاکچری توی مهمونی‌ها استفاده کرد.

مواد لازم

 ۱ عدد پیاز (رنده شده)
 ۱ عدد سیر (رنده شده)
 ۱ عدد تخم مرغ
 ۱/۴ قاشق چای خوری پاپریکا
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۱ قاشق چای خوری نمک
 ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه
 ۲۵۰ گرم گوشت (چرخ کرده)
 ۱/۲ پیمانه بلغور گندم
 به میزان لازم روغن
 به میزان لازم آویشن و دارچین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

تمام مواد رو با گوشت و بلغور مخلوط کرده تا به خورد هم برند. مواد آماده شده رو برای ده دقیقه توی فریزر قرار میدیم، توی این مدت گوشت یخ نمیزنه فقط برای بهتر حالت دادن گوشت هست.

گوشت رو بصورت کوفته‌هایی به شکل انگشت در آورده و ماهیتابه رو چرب کرده و کوفته‌ها رو توی اون قرار داده تا هم رو و هم زیر کوفته‌ها کمی سرخ بشه.

فر رو از قبل گرم کرده، قسمت گریل رو روشن کرده و کوفته‌ها رو در قسمت پایین فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار میدیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جعفرآبادی
۰۹:۴۲ ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰
بلغور که بکار بردید۱_ بلغور خام هست یا پخته۲_بلغور رو خشک یا خیس استفاده می کنیم
آخرین اخبار