طرز تهیه پیراشکی ساق مرغ؛ جذاب و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه پیراشکی ساق مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز دستور یه غذای فانتزی خیلی جذاب رو داریم. جزو غذا‌های سالم و خیلی پرطرفداره، ولی با یه ظاهر و روش جدیدتر.

مواد لازم
مواد لازم:برای خمیر:

 ۲۰۰ میلی لیتر شیر
 ۱ عدد تخم مرغ
 ۱ قاشق چایخوری نمک
 ۵۰ میلی لیتر روغن
 ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 ۳۵۰ گرم آرد (ترجیحا همه منظوره)

برای وسط خمیر:

 ۸ عدد ساق مرغ
 ۲ عدد سیب زمینی (۱۰۰ گرم)
 ۱ عدد پیاز
 ۱ عدد فلفل
 ۱ عدد گوجه فرنگی
 ۱ عدد زرده تخم مرغ (برای رومال)
 نمک
 پودر سیر
 پاپریکا
 تخم گشنیز
 دانه کنجد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

ساق‌های مرغ رو با مخلوط ادویه (نمک، گشنیز، پودر سیر، پاپریکا) مزه دار کنید.

همه مواد خمیر رو مخلوط کرده و خمیر رو ورز بدید؛ و ۳۰ دقیقه بذارید تا استراحت کنه.

سیب زمینی‌های خرد شده رو سرخ کنید. سپس ساق‌های مرغ رو سرخ کرده، پیاز و فلفل رو اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

خمیر رو به ۲ قسمت تقسیم کنید و با وردنه یک دایره باز کنید؛ و ساق مرغ، سیب زمینی، سبزیجات و گوجه فرنگی خرد شده رو روی خمیر قرار بدید. با قسمت دوم خمیر روی مرغ‌ها رو بپوشونید و با یک زرده تخم مرغ رومال کنید. روی خمیر رو کنجد بپاشید و به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
پیراشکی ساق مرغ شما آمادست. نوش جان

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.