طرز تهیه مرغ و سیب زمینی گجراتی؛ تند و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ و سیب زمینی گجراتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ترکیب مرغ و سیب زمینی شاید خیلی ساده به نظر بیاد، اما وقتی با کلی دقت ادویه‌های مختلفی برای طعم‌دار کردنشون انتخاب بشه، نتیجه ش میشه یه غذای جدید و خیلی خوشمزه که به راحتی نمیشه ازش گذشت.

مواد لازم

 ۲ عدد سیب زمینی
 ۲ عدد سینه مرغ
 ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
 ۱ قاشق چای خوری دانه خردل
 ۱ قاشق چای خوری پودر زیره
 ½ قاشق چای خوری دانه شنبلیله
 ۱ قاشق چای خوری دانه کنجد
 ۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل
 ۱ قاشق سوپ خوری روغن
 به مقدار لازم فلفل قرمز
 ۱ قاشق غذا خوری گشنیز
 به مقدار لازم نمک
 به مقدار لازم فلفل سیاه
 ۲ حبه سیر
 ۱ قاشق چای خوری تخم گشنیز
 قاشق چای خوری پودر خردل


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر


دستور تهیه

سیب زمینی‌های پخته و سینه‌ی مرغ رو خرد می‌کنیم و توی ظرف میریزیم. سپس کنجد، زیره، تخم گشنیز، دانه خردل، دانه زیره و پودر نارگیل رو بهش اضافه می‌کنیم.

بعد فلفل قرمز، پودر خردل، دانه شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه، سیر له شده و گشنیز خرد شده رو هم به مواد اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم.

سینی فر رو با مقداری روغن چرب می‌کنیم. مواد رو به صورت یکدست کف سینی فر پخش می‌کنیم و سینی رو به مدت ۲۰ دقیقه توی فر با دمای ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد قرار میدیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار