تشکیل کمیسیون غذای حلال در آذربایجان‌شرقی

 مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی از تشکیل کمیسیون غذای حلال در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حجت الاسلام والمسلمین  نجفی  مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با اشاره به تشکیل کمیسیون غذای حلال در آذربایجان شرقی گفت: هدف از تشکیل این کمیسیون ترویج غذای حلال است چرا که در متون دینی مسلمان‌ها و کتاب آسمانی اشاره‌ها و آیاتی مرتبط با غذای حلال وجود دارد و تأکید دارند که غذای حرام در جسم و روح انسان تاثیر بدی دارد.

او با بیان اینکه کشور‌های اسلامی اعتقاد دارند چنانچه موضوع کد حلال به‌صورت یک استاندارد درآید می‌تواند برای مسلمانان یک هویت مستقل ایجاد کند، افزود: بدست آوردن سود مناسب در بعد جهانی و ایجاد همگرایی بین کشور‌های مسلمان از اهداف ایجاد نشان حلال برای مواد غذایی است.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برند حلال در سطح جهان در حال توسعه است و کشور‌های غیرمسلمان نیز علاقمندی خود را برای ورود به تجارت محصولات غذایی حلال نشان داده‌اند به طوری که در بازار‌های اروپا محصولات حلال ۱۵ تا ۳۰ درصد گران‌تر از سایر محصولات مشابه به فروش می‌رسند و در حال حاضر کشور‌هایی مانند تایلند، انگلیس و آمریکا نیز که دین رسمی آن‌ها اسلام نیست، برای کسب بازار و درآمد به بازارشناسی کشور‌های اسلامی و محصولات حلال توجه جدی دارند و تایلند یکی از کشور‌های پیشرو در تجارت محصولات غذایی حلال است.

او با بیان اینکه براساس تحقیقات انجام شده در مناطق مسلمان‌نشین اروپا بیش از ۶۱ درصد از مدارس از گوشت خوک در هیچ غذایی استفاده نمی‌کنند، گفت: همچنین ۱۲ درصد از مدارس فقط غذای حلال برای دانش‌آموزان سرو می‌کنند که رشد صنعت غذایی حلال در سراسر جهان حاکی از اقبال غیر مسلمانان به این نوع غذای حلال دارد.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: برند حلال ، غذای حلال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.