طرز تهیه پوره سیب زمینی شکم پر؛ ساده و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پوره سیب زمینی شکم پر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پوره سیب زمینی شکم پر یک غذای ساده و لذیذه که به عنوان پیش غذا هم می‌تونید سرو کنید. این غذا هم طعم و مزه خوب و دلپذیری داره و هم ظاهری زیبا. با دورچین مناسب حسابی باعث تحریک اشتها می‌شود.

مواد لازم

 ۳ عدد سیب زمینی
 ۱ عدد پیاز
 ۳ قاشق غذاخوری زرشک
 ۳ قاشق غذاخوری کشمش پلویی
 ۲ قاشق غذاخوری شوید و گشنیز (خرد شده)
 ۴ قاشق غذاخوری شیر
 ۱ قاشق غذاخوری خامه (کم چرب)
 ادویه (به میزان لازم)
 روغن کنجد (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از استیک سالیسبوری با قارچ و سینه مرغ با سس باربیکیو تا کله جوش به سبک شهر‌های مختلف ایران + تصاویر


دستور تهیه

سیب زمینی‌ها رو بپزید و با شیر و خامه به خوبی له کنید.
پیاز‌ها رو تفت بدید تا طلایی بشن و یه مقدار زردچوبه اضافه کنید.
بقیه مواد رو با سیب زمینی و پیاز ترکیب کنید.
زردچوبه، نمک، فلفل، آویشن بزنید و به خوبی ترکیب کنید.
پوره رو قالب بزنید و در روغن سرخ کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.