آموزش آشپزی؛ از رمز و راز خوشمزگی اکبر جوجه اصل و چیکن تترازینی تا شیرینی نوستالژیک عید نوروز + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۰۰:۵۵ ۳۰ بهمن ۱۳۹۹
Salam aliiiiiiii
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
باسلام.من که نمیدونم باچه دلخوشی این غذاهارامیگذارید.گوشت پر مرغ پر کلاغ پر پول پر.بودجه تخم مرغ هم پر.خدایاعقط حق بگیرواگذارگناه کارش به خودت زودترلبخندبرروی لب همه بیاور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
چیکار کنه طرز تهیه املتم بزاره؟!
کسی که مشکل تهیه گوشت داره نباید با وب گردی وقتشو نمیگذرونه که نتیجش بشه خشم و حسرت. وقتت رو بزار کسب درآمد. هیچ کاری از دستت نمیاد میتونی لیف ببافی بجای غر زدن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۳ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
سلام
عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
گلی
۰۰:۵۸ ۲۹ بهمن ۱۳۹۹
عالی
Canada
ناشناس
۱۹:۵۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
عالی
آخرین اخبار