پژمانفر در نشست مجازی معاونت سیاسی حزب موتلفه اسلامی:

وزارت علوم با برگزاری کنکور ۱۴۰۰ به شیوه نظام قدیم مخالفت کرد

رئیس کمیسون اصل ۹۰ از عدم موافقت وزارت علوم با برگزاری کنکور ۱۴۰۰ به شیوه نظام قدیم خبر داد.

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  حجت الاسلام و المسلمین نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی در نشست مجازی تحلیلی موضوعی معاونت سیاسی حزب موتلفه اسلامی به تبیین وظایف کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی پرداخت.

وی در این نشست با اشاره به شکایات وارده به حسن روحانی رئیس‌جمهور، گفت: شکایتی که به کمیسیون اصل نودم از وی شده در موضوعات مختلف مطرح است و جمعیت زیادی نیز آن را امضا کرده اند.

رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: منتها همان گونه که در ابتدای سخنانم به وظایف کمیسیون اصل ۹۰ اشاره کردم، وظیفه ما بررسی عملکرد در موضوعات مختلف است، اما شکایت وارده مربوط به مداخلات وی در موضوع ارز، موضوع بورس و ... است.

پژمانفر افزود: بخشی از این مسائل به عنوان بخشی از این پرونده در حال رسیدگی است و امیدوارم بتوانیم گزارشمان را در موعد مناسب به مردم اعلام کنیم.

وی تاکید کرد: اگر روند بررسی‌هایمان زمان‌بر باشد و تا زمان اتمام دولت روحانی نتوانیم به جمع بندی برسیم وظیفه خود می دانیم که موضوع را ادامه دهیم؛ کما اینکه با گذشت ۷ سال از زمان دولت همچنان وظیفه خود می دانیم شکایت وارده به دولت قبل را به قوه قضائیه ارائه دهیم.

پژمانفر در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آخرین روند بررسی شکایت جمعی از داوطلبان شرکت در کنکور نظام قدیم، گفت: در این رابطه وزیر علوم و همه مسئولین مرتبط با این موضوع را دعوت کردیم و مستندات از سوی آن‌ها ارائه شد، البته لازم به توضیح است که این موضوع پیش از اینکه در کمیسیون اصل ۹۰ مطرح شود در کمیسیون آموزش مطرح شده بود و این کمیسیون به این نتیجه رسیده بود که ما نمی‌توانیم وزارت علوم و سازمان سنجش را الزام به برگزاری کنکور ۱۴۰۰ بر اساس نظام قدیم کنیم.

وی ادامه داد: در کمیسیون اصل ۹۰ این موضوع را با توجه به مستندانی که دانش آموزان ارائه کرده بودند مورد بررسی قرار دادیم و در بررسی هایمان به سندی که بتواند وزارت علوم را ملزم به برگزاری آزمون ۱۴۰۰ بر اساس نظام قدیم کند، نرسیدم.

رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی افزود: در این جلسه از وزیر علوم خواستیم با توجه به شرایط فعلی امروز کشور، کنکور سال ۱۴۰۰ را بر اساس نظام قدیم تمدید کند که وزیر علوم نیز پذیرفت که این موضوع در وزارتخانه مطرح کند و اگر در آنجا این مهم پذیرفته شد کنکور ۱۴۰۰ یک سال دیگر به شیوه نظام قدیم برگزار شود که ظاهرا موافقت این وزارتخانه در راستای برگزاری به شیوه قدیم مورد موافقت قرار نگرفته است.

پژمانفر در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه در واگذاری‌ها اهلیت حرفه‌ای و حقوقی افراد جایگاهی نداشته و فرایند واگذاری، بنگاه‌های دولتی را به منشا فساد تبدیل کرده است که از دو سمت مردم را تحت فشار قرار داده است، چرا کمیسیون اصل ۹۰ مانع هدر رفت سرمایه‌ها نشده است؟ گفت: طی چندماهی که از عمر مجلس یازدهم می‌گذرد به این امر ورود پیدا کردیم و تلاش کردیم اقتدار کمیسیون اصل ۹۰ را با ارائه جدی مستنداتی که با پیگیری جدی این مباحث رابطه دارد به مخاطبین برسانیم.

وی ادامه داد: با کسانی که در این مهم تخلف می کنند بدون شک و بطور جدی برخورد خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اصل ۴۴ یک فرصت بسیار خوبی برای نظام ما بوده که بدنه خودش را سبک و از تصدی گری‌ها خارج کند و به حیطه حاکمیتی خود در حوزه نظارت و حمایت حرکت کند. این فرصت متاسفانه به دلیل ضعف در قانون و هم سوء مدیریتی که در این حوزه وجود داشته به یک تهدید تبدیل شده و خاطره‌ای تلخی را برای مردم به جا گذاشته است.

پژمانفر تاکید کرد: ما نباید اجاره ادامه این مسیر را بدهیم و باید اتفاقات گذشته را بازنگری کنیم، البته به این معنا نیست که ما برای سرمایه‌گذاران نگرانی ایجاد کنیم بلکه ما تلاشمان این است که برای کسانی که سرمایه گذار واقعی هستند و بنایشان به این است که در کنار سودی که می‌برند بتوانند تولید، اشتغال و چرخه اقتصاد را جلو ببرند زمینه را فراهم کنیم.

وی ادامه داد: اما متاسفانه برخی کسانی که در گذشته وارد این موضوع شدند اهلیتشان برای تصدی گری احراز نشده و به همین دلیل نیز شاهدیم که در نوع مدیریت‌ها مجموعه‌هایی که با تولید و نیروی بسیار بالا در حال فعالیت بودند رو به افول رفته و این واحد‌ها با مشکلات زیادی روبرو شدند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حزب موتلفه ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار