لیموهایی با طعم ابتکار و همت کشاورزان البرزی/ مروارید‌های سبز ترش‌مزه به مرحله صادرات می‌رسد؟

ابتکار و همت کشاورزان شهرستان ساوجبلاغ، کشت لیمو را از فضای باز به اتاق شفاف گلخانه‌ آورد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، یک گروه کشاورزی در شهرستان ساوجبلاغ البرز کشت لیمو را در گلخانه آغاز کرده است که در زمستان بار می‌دهد و ثمره آن نیز در بهار چند برابر خواهد شد.

در این گلخانه ۴هزار متری، ۱۵۰۰نهال لیمو کاشته شده است و باید اشاره کرد که متولیان مجموعه یادشده تلاش و همت کم‌نشدنی ۱۰ساله خود را عامل موفقیت امروز خود می‌دانند.

چاووشی، مدیر گلخانه پرورش لیمو ساوجبلاغ در این باره به خبرنگار ما گفت: ایده ایجاد گلخانه لیمو را از یک گزارش صدا و سیما از گلخانه مشابهی در گلستان گرفتم.

او افزود: آبیاری، انرژی و نیروی کار برای کشت لیمو در گلخانه، یک سوم سرمایه‌های مشابه مورد نیاز برای کشت در زمین زراعی باز است.پایه این لیموها از نارنج سی سی پیوند خورده و پوست نازک و بدون هسته بودن، آن را به گزینه مناسبی برای صادرات تبدیل کرده ‌است.

الماسی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ نیز گفت: تولید محصول با کیفیت و جلوگیری از سرمازدگی باعث انتقال زراعت به گلخانه و حمایت ما از این موضوع شده است.

همچنین کشت لیمو در گلخانه نسبت به زراعت در فضای باز به یک دوم زمین نیاز دارد.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اکبر حمداللهی
۱۳:۵۸ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
حالا اگه ما تلویزیون نگاه کنیم داره جومونگ نشون می ده
Iran (Islamic Republic of)
اسکندری
۱۳:۵۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
چه لیموهایی
Iran (Islamic Republic of)
ملک محمودی
۱۰:۳۹ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
واقعا آفرین