رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

حضرت فاطمه زهرا (س) مقام عصمت را به تصویر کشید

آیت‌ الله سید هاشم حسینی ‌بوشهری گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) مقام عصمت را به تصویر کشید و نشان داد راه سعادت و کمال، به صراط مستقیم ختم می‌شود.

حضرت فاطمه زهرا (س) مقام عصمت را به تصویر کشیدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، آیت ‌الله سید هاشم حسینی‌ بوشهری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم صبح امروز در برنامه سرچشمه در فضای مجازی و صدا و سیمای مرکز بوشهر با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: شرایط کرونایی سبب کاهش عشق، ارادت و دلدادگی مردم استان بوشهر به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نشد و مردم با رعایت موازین بهداشتی با شرکت در مراسم شهادت فاطمه زهرا (س) ارادت خود را به بانوی دو عالم حضرت زهرای مرضیه (س) نشان دادند.

او فضلیت‌ها و ویژگی‌های حضرت زهرا (س) را برشمرد و با استناد به آیات قرآن کریم افزود: حضرت فاطمه زهرا (س) مقام عصمت را به تصویر کشید و نشان داد راه سعادت و کمال، به صراط مستقیم ختم می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، اساس و پایه اسلام را محبت به اهل بیت (ع) دانست و تاکید کرد: برای شناخت اسلام واقعی انس و الفت بستن به اهل بیت (ع) است که از کانال شناخت ائمه اطهار (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) می‌گذرد.

آیت ‌الله حسینی ‌بوشهری با بیان اینکه در نزد پیامبرگرامی اسلام حضرت محمد (ص)، حضرت فاطمه جایگاه ویژه، متماز و محبوب‌ترین شخص داشت گفت: امامان معصوم (ع) حجت خدا بر خلق و همه مردم هستند، ولی حضرت فاطمه زهرا (س) به تنهایی حجت بر اهل بیت (ع) داشت که نشان از منزلت و جایگاه دختر نبی‌مکرم اسلام (ص) در نزد پروردگار عالم است.

او حضرت فاطمه زهرا (س) را واسطه انتقال علم الهی به ائمه اطهار (ع) دانست و بیان کرد: دختر گرامی پیامبر اسلام (ص) واسطه انتقال پیام الهی به ائمه اطهار (ع) بود و امامان معصوم (ع) از بی‌بی دو عالم الگو می‌گرفتند.

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری یکی از ویژگی‌های حضرت زهرا (س) را معیار تشخیص حق از باطل دانست و عنوان کرد: جایگاه فاطمه اطهر (س) به قدری نزد خداوند متعال بالا است که رضایت خداوند عین رضایت فاطمه زهرا (س) و غضبش عین غضب حضرت باری‌تعالی است.

آیت ‌الله حسینی ‌بوشهری با تاکید بر بهره بردن از سبک زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: ولایتمداری، دینداری، انفاق، قناعت، دوست داشتن همنوع، مواسات مومنانه، در غم و شادی دیگران شریک بودن، دوست داشتن همنوع، و دشمنی کردن با دشمنان خدا سبک زندگی حضرت فاطمه (س) است که الگوی همه بشریت است.

او با بیان اینکه گذشت ۱۴ قرن از دوران زندگی آن حضرت به طور یقین این پیام‌ها و الگو‌ها را کهنه نمی‌کند گفت: ارزش‌ها و الگو‌هایی از جمله راست‌گویی، حق‌گویی، خودسازی، مبارزه با ظلم و ستم زمان و مکان نمی‌شناسد و برای همه تاریخ و آیندگان می‌تواند الگو و درس باشد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انسان‌های کمال یافته می‌توانند راه و مسیر سعادت را نشان دهند عنوان کرد: رمز و راز موفقیت سردار شهید قاسم سلیمانی دلدادگی به اهل بیت (ع) است چراکه ارادت خاصی به ائمه اطهار (س) داشت و در این مسیر گاه گذاشت و به سعادت رسید.

آیت ‌الله حسینی ‌بوشهری، اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از ویژگی‌های فاطمه زهرا (س) دانست و افزود: یکی از مهمترین آموزه‌های زندگی حضرت فاطمه (س) اقتصاد مقاومتی به معنی تکیه نکردن به دشمن و توجه به ظرفیت‌های داخلی و چشم نداشتن به دشمن است.

او با تاکید بر توجه به فاطمه شناسی و اجرای پیام و سبک زندگی دختر پیامبر اکرم (ص) در زندگی گفت: آن حضرت الگو و راهنما برای رسیدن به اوج، پیشرفت و کمال است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، با تاکید براینکه معرفت اهل بیت (ع) همانند این است که خدا تمام خوبی‌ها را به انسان عطا کرده است گفت: اگر انسان می‌خواهد کسی را واسطه قرار دهد باید واسطه‌ها کسانی باشند که از عنایت‌های الهی برخوردار باشند و انسان‌های کمال یافته که همان ائمه (ع) هستند می‌توانند راهنما باشند.

آیت ‌الله حسینی ‌بوشهری، معرفت دینی را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: معرفت دینی و باور قلبی ملت ایران منجر به پیروزی و تداوم انقلاب شد چراکه مردم با اعتقاد قلبی، راه خود را شناختند و ثابت قدم و بدون هرگونه تزلزلی توانستند طاغوت را شکست دهند و با اعتقاد به نظام، اسلام، قرآن و رهبری حماسه‌ها خلق کردند.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.