شریف در گفت‌‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

باید یک خون تازه به رگ‌های سیاسی کشور تزریق شود

فعال اصلاح طلب گفت: باید یک خون تازه به رگ‌های سیاسی کشور تزریق شود و افکار تازه اجازه طرح و بروز و ظهور پیدا کنند.

باید یک خون تازه باید به رگ‌های سیاسی کشور تزریق شوداحمد شریف عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت وگو با خبرنگار احزاب و تشکل های سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در سال آینده گفت: اصلاح طلبان در صدد هستند تا برای معرفی نامزد نهایی خود ساز و کاری را طراحی کنند و این مکانیزم معطوف به فرد خاصی نیست، نهاد اجماع سازی هم که در دستور کار اصلاح طلبان قرار دارد طبعا در زمان خودش یک سری شاخص‌هایی را تعیین خواهد کرد که با استفاده از آن، افراد اصلاح طلب به عنوان نامزد اصلی این جریان معرفی خواهند شد.

او با اشاره به احتمال ورود محمدرضا عارف به انتخابات ریاست جمهوری گفت: آقای عارف هم یکی از شخصیت‌های مطرح جریان اصلاحات است که می‌تواند به عنوان یکی از گزینه‌های این جریان معرفی شود، البته واقعیت این است که اصلاح طلبان از عملکرد عارف در مجلس رضایت ندارند؛ زیرا مسئولیت فراکسیون امید باعارف بود و نقش او در این زمینه برجسته شده و این امر غیر قابل انکاری است.

شریف افزود: دیگر آسیب پذیری عارف هم این است که او منتسب به حزب و تشکل سیاسی خاصی نیست و از همین رو یک تشکیلات منسجم از او حمایت نمی‌کند؛ بنابراین به نظر می‌رسد افرادی که قاطبه احزاب و شخصیت‌های برجسته اصلاح طلب از او حمایت کنند شانس بیشتری برای قرار گرفتن در جایگاه گزینه نهایی خواهند داشت.

 عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: البته من به شخصه معتقدم که باید یک خون تازه به رگ‌های سیاسی کشور تزریق شود و افکاری تازه اجازه طرح و بروز و ظهور پیدا کنند؛ تا حاملان این افکار توانمندی‌های خود را نشان دهند؛ افرادی هم که قبلا در عرصه سیاسی در سطوح مختلف کشور حضور داشته اند می توانند به عنوان مشاور این جریان‌های نو و افرادی که فکر تازه دارند حضور داشته باشند. در این صورت طبعا نتایج بهتری عاید کشور و شهروندان خواهدشد.

او درباره الگوی مناسب برای ریاست جمهوری هم بیان کرد: معتقدم که ما فردی جامع الشرایط تر از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کشور نداشتیم، زیرا او در سطوح مختلف مدیریت کرده و از كم و كيف مناسبات کشور مطلع بود و وزنه بسیار مهمی در ایجاد توازن بین جناح های مختلف سیاسی محسوب می شد که الان جایش بسیار خالی است و احساس خلع می كنيم به خاطر اینکه نتوانستیم یک شخصیت این چنینی را پرورش داده و جايگزين وی كنيم.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اضافه کرد: شهید رجایی یکی از صادق ترین افراد در بین سیاسیون ما بود اما به سبب شهادت وی ما چندان از مدیریت او در مسند رياست جمهوری بهره مند نشديم، البته در آن زمان عليرغم نوپا بودن نظام سياسی ، پیچیدگی های امروز کشور را نداشتیم، لذا در این شرایط نمی‌توان به یک بعد از ويژگی فرد اتکا كرد و دست به مشابهت سازی تاريخی زد. ما شاهد بودیم که احمدی نژاد هم خودش را پیرو شهید رجایی می دانست و طرفدارانش وی را شهید رجایی ثانی می ناميدند؛ اما دیدیم که با مديريت او چه مشکلاتی گریبان‌گیر کشور شد، از همین رو معتقدم که همه چیز را باید در ظرف زمانی خودش در نظر گرفت و اقتضای زمانی اصل بسیار مهمی در نحوه مديريت کلا ن کشور است.

این فعال اصلاح طلب تاکید کرد: ما امروز به یک سیاست مدار کهنه کار و در عین حال با انرژی بالا نیازمندیم؛ البته منظورم از کهنه کار از منظر سنی نیست بلکه فردی مدنظر است که تجربه بالا داشته، منازعات سیاسی را شناخته و بتواند کشور را از بحران امروز کشور عبور دهد، ما سیاستمداران باید بیشترین سعی و تلاش و وقت خود را برای پرورش کادر سیاسی گذاشته تا این افراد را برای شرایط سخت آماده کنیم.

شریف درباره آخرین اخبار شورای هماهنگی اصلاحات هم گفت: آخرین خبر از شورای هماهنگی این است که برای تشکیل نهاد اجماع ساز ۵ نفر از بین اعضای شورای هماهنگی انتخاب شده اند و قرار است یک سری نفرات هم توسط رئیس دولت اصلاحات به این افراد اضافه شوند و در نهایت این افراد، بین ٥ تا ١٥ نفر را به عنوان اشخاص حقیقی برای حضور در این نهاد انتخاب کنند. بنابراین وظیفه هیأت منتخب رئیس دولت اصلاحات، شورای هماهنگی رایزنی و انتخاب شخصیت‌های اصلاح طلب در تراز ملی خواهدبود و پس از آن نهاد اجماع ساز شکل واقعی تری به خود خواهد گرفت؛ کلیات تشکیل این نهاد تصویب شده و الان در مرحله انتخاب نفرات حقیقی می‌باشد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۹ ۲۰ دی ۱۳۹۹
آنها از الان رییس جمهور آینده را با خصوصیاتی که دوست دارند برای تبلیغ به سفر های مختلف می فرستند کار هم به فعالیت مردم و....نداشته وندارند !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۶ ۲۰ دی ۱۳۹۹
عناصر نفوذی :مطلقا"علاقه ندارند یک رجل سیاسی ویا حتی مذهبی کار درست رییس جمهور شود آنها بدنبال یک نفر گوش به فرمان ودست به سینه در حد یک مدیر می خواهند وکاری هم به خارج وروابط خارجی نداشته وندارند واصولا"می گویند :دشمن ما در خانه ماست
Iran (Islamic Republic of)
امیرعلی
۱۱:۰۷ ۲۰ دی ۱۳۹۹
کاش در این دوره شرایط برای حضور افراد توانمند فراهم بشه و افراد متخصص و دلسوز وارد چرخه قدرت اجرایی کشور شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۹ دی ۱۳۹۹
آیا بهتر نیست مثل 40 سال گذشته بدون سیاستمدار مملکت را اداره کنیم؟!؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۱۹ دی ۱۳۹۹
باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۲ ۱۹ دی ۱۳۹۹
مشکل ما الگو هایی مثل رفسنجانی ورجایی نیست مشکل ما این است که: اصولا"رجال سیاسی را قبول ندارند حالا شما بدنبال پیدا کردن آن هستید؟!؟!؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۹ ۱۹ دی ۱۳۹۹
بداد مردم برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۱۹ دی ۱۳۹۹
راه حل آن چیست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۱۹ دی ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۶ ۱۹ دی ۱۳۹۹
کدوم رگ ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۳ ۱۹ دی ۱۳۹۹
خدا کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۱۹ دی ۱۳۹۹
برخی افرادی درحاکمیت نفوذ دارند که اندیشه وفکرشانعبارت است از: اگر می شد تمام پیچ ومهره های سیاست وسیاستمداری را باز کرد واین واژه را از فرهنگ بشریت حذف کرد می کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۱۹ دی ۱۳۹۹
اگر رفتار معطوف به قدرت نفوذی ها به شما فرصت بدهد !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۱۹ دی ۱۳۹۹
به دغدغه معیشت مردم برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۷ ۱۹ دی ۱۳۹۹
سیاست اسلامی و انقلابی باشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۲ ۱۹ دی ۱۳۹۹
من که چشمم آب نمی خوردنفوذی ها بگذارند سیاستمدار کار کشته سر کار بیاید آنه اصولا"اهل سیاست وسیاستمداری نبوده ونیستند واهل دغل کاری هستند ودغل کاری را سیاست مملکت داری می دانند و با احزاب فعال وریشه دار مخالفند ودوست دارند مملکت نظمش در بی نظمی باشد!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۸ ۱۹ دی ۱۳۹۹
رهبر معظم می فرمایند سیاسیتمدار :مجرب ،و کهنه کار وکار کشته وشما هم می فرمایید سیاستمدار کهنه کار اما آیا دولت سایه هم همین را دوست دارد ؟!؟آنها 40 سال است برای اسلام وانقلاب تراژی خلق می کنند وهیچ ردی از خود بجا نمی گذارند!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۳ ۱۹ دی ۱۳۹۹
باید انتخابات شورا ها از انتخابات ریاست جمهوری تفکیک شود تا هم ازدحام جمعیت کمتر شود وهم سرعت رای گیری بالا رود وهم در هر دو انتخابات با تمرکز بهتری مردم انتخاب کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۹ دی ۱۳۹۹
گرگ ها با استراتژی جمعی حمله می کنند شما تک تک کاری نمی توانید بکنید!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۱۹ دی ۱۳۹۹
تا خیلی دیرنشده بجنبید لابی های نفوذی اسراییل در درون حاکمیت در حال تدارک باز تولید فتنه 88 به شکل دیگری هستند!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۳ ۱۹ دی ۱۳۹۹
انتخاب هوشمندانه
آخرین اخبار