واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در کشورمان

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه کشورمان درباره قطعنامه وضعیت حقوق بشر در خصوص کشورمان واکنش نشان داد.

واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به قطعنامه وضعیت حقوق بشر در کشورمان

به گزارش  حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه طرح قطعنامه حقوق بشری در سازمان ملل متحد توسط دولت کانادا و تکرار ادعا‌های بی‌اساس مبتنی بر گزارش‌های غیرواقعی و ساختگی را فاقد وجاهت قانونی و غیر قابل قبول دانست.

وی در این باره اظهار کرد: جای تاسف است که بعضی از کشور‌ها از جمله کانادا، حقوق بشر و سازوکار‌های بین المللی آن را ابزار پیشبرد مطامع و اغراض سیاسی خود می‌کنند.

خطیب زاده ادامه داد: چنین اقدامات غیر سازنده‌ای نه تنها کمکی به ارتقای وضعیت حقوق بشر و احترام به آن در سطح جهانی نمی‌کند بلکه صرفا موجب دامن زدن به کلیشه سازی‌های منفی و برچسب زنی سیاسی علیه کشور‌های مستقل می‌شود. اقدام دولت کانادا و دیگر بانیان این قطعنامه که مصداق بارز سو استفاده از مفاهیم و ارزش‌های متعالی حقوق بشری برای پیشبرد اغراض کوته بینانه سیاسی است، محکوم و فاقد هرگونه وجاهت و اثر قانونی می‌دانیم.

وی گفت: از بین ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد، ۱۱۴ کشور با رای منفی یا ممتنع خود نارصایتی خود را از رویکرد ریاکارانه بانیان قطعنامه ابراز نموده اند، دولت کانادا به جای دلسوزی منافقانه برای حقوق بشر مردم ایران از همراهی با تروریسم اقتصادی دولت آمریکا علیه ملت ایران دست برداشته و میزبانی مفسدان و سارقان ثروت‌های مردم ایران که کانادا را خانه امنی برای انتقال و سرمایه گذاری اموال به یغمابرده یافته اند، متوقف کند.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: قطعنامه پیشنهادی کانادا که چندین سال است در راستای سیاست‌های خصمانه این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌شود امروز با رای کمتر از نیمی از کشور‌های عضو سازمان ملل از جمله رژیم صهیونیستی، آمریکا، عربستان سعودی، بحرین، امارات، آلبانی، انگلیس، کانادا به تصویب رسید.

خطیب زاده با "معنادار" توصیف کردن حامیان قطعنامه ضد ایرانی، اقدام کانادا در گردهم آوردن "جمعی از حکومت‌های بدسابقه در عرصه حقوق بشر" شامل رژیم‌های امریکا، رژیم صهیونیستی، بحرین و آمریکا برای آموزش حقوق بشر به مردم ایران را مایه شرمساری دانست و از مقامات کانادا خواست بهتر است در جهت اصلاح عملکرد ضد بشری خود در داخل و خارج از این کشور برآیند و ضمن توقف سیاست نظام‌مند این رژیم در نسل کشی بومیان کانادا، پاسخگوی همدستی در ارتکاب جنایات ضد بشری رژیم‌های عربستان و اسراییل علیه مردم یمن و فلسطین باشند.

گفتنی است، ۱۱۴ کشور به این قطعنامه رای منفی یا ممتنع دادند و یا در جلسه رای گیری شرکت نکردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۰ ۲۹ آبان ۱۳۹۹
جناب وزیر می خواهید این دفعه با کانادا بر سر حقوق بشر مذاکره کنید. فقط می ترسم بعد از توافق درخشانی که حاصل خواهد شد، اجازه تنفس بیش از ده بار در روز به مردم ما از طرف کانادا صادر نشود.
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۳۰ ۲۹ آبان ۱۳۹۹
چقدر این غربیها دروغگو هستندکشتار در آبان پارسال که کار داعشیها بود رو انداختن گردن نظام
آخرین اخبار