به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند،زمانی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در تولید محتوا های آموزش الکترونیک بیش از ۳۰ نفر از سرگروه های آموزشی و آموزگاران مجرب استان مشارکت دارند.
او با اشاره به پیوستن بیش از ۸۵ درصد دانش آموزان دختر و پسر استان به شبکه شاد، افزود: راهبران آموزشی باید بر نحوهی فعالیت دانش آموزان، به ویژه در روستاها و مناطق کم جمعیت محروم از شبکه های تلویزیونی و اینترنت نظارت داشته باشند.
زمانی تصریح کرد: راهبران آموزشی و تربیتی باید فعالیت آموزشی و پرورشی دانش آموزان مدارس تحت پوشش را بررسی کرده و با همکاری مدیر شیوه های مناسب یادگیری برای دانش آموزان را مدنظر قرار دهند.
بیشتر بخوانید
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان جنوبی ادامه داد: ارائه گزارش های مستند توسط ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق، مبنی بر اقدامات موثر برای برخورداری دانش آموزان مناطق روستایی و عشایری از جمله خدمات آموزشی و پرورشی است.
او اظهار کرد: ارائه خدمات مطلوب آموزشی و پرورشی به دانش آموزان مدارس کم جمعیت روستایی و عشایری محروم از اینترنت و فضای مجازی، مستلزم تلاشی متعهدانه و جهادی است.
انتهای پیام/ ی