طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی با سس ماست و خیار؛ طعمی عالی و به یاد ماندنی

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ گوشت ژیروسی را به شما آموزش می‌دهیم.

ساندویچ گوشت ژیروسی یک وعده غذایی عالی است و تهیه‌ی آن سریع و آسان است و طعم آن فوق العاده است. و با سس خیار سرو می‌شود و حتی چربی کمی دارد.

مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ گوشت گاو ژیروسی:
ماست ساده ۲۵۰ گرم
خیار به تکه‌های نازک خرد شده یک سوم فنجان
پیاز ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
شکر ۱ قاشق چایخوری


مواد داخل ساندویچ گوشت گاو ژیروسی:
* گوشت گاو بدون چربی چرخ شده ۱ کیلو
پونه کوهی خشک یک و نیم قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان پیتا ۴ عدد
کاهو خرد شده ۳ فنجان
گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده ۱ عدد
پیاز کوچک، خرد شده ۱ عدد

 

* به جای گوشت گاو بدون چربی، می‌توانید از گوشت چرخ شده‌ی ران بوقلمون استفاده کنید.


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه سس ماست و خیار:

برای تهیه در یک کاسه ماست ساده، خیار خرد شده، پیاز ریز خرد شده، سیر رنده شده و شکر را با هم ترکیب کنید. درب ظرف را بگذارید و داخل یخچال قرار بدهید. در صورت امکان ۱ شب قرار بدهید.


ساندویچ گوشت ژیروسی، طرز تهیه ساندویچ گوشت

طرز آماده سازی ساندویچ گوشت گاو ژیروسی:

در یک کاسه‌ی دیگر، گوشت گوساله و ادویه‌ها را مخلوط کنید و خوب ورز بدهید. گوشت را به ۴ قسمت تقسیم کنید و آن را به شکل توپ در آورید و سپس پهن کنید.

 

۲ طرف آن‌ها را روی کباب پز کباب کنید، که دیگر صورتی نباشند. یا می‌توانید آن‌ها را داخل توتسر یا فر بپزید، حتی می‌توانید آن‌ها را درون کمی روغن سرخ کنید و بپزید.

 

پس از پخت گوشت‌ها را به صورت نازک برش بزنید؛ و داخل نان پیتا قرار بدهید. کاهو، خیار و پیاز را به آن اضافه کنید؛ و با سس ماست سرو کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار