یکی از اقداماتی که توسط آحاد جامعه برای سرگرمی و گذران زندگیشان انجام میشود، رفتن به مسافرت و سپری کردن اوقات فراغت خود به همراه اعضای خانواده است، برخیها با خودروهای شخصی و برخی دیگر نیز از ناوگان حمل نقل عمومی مانند ناوگان زمینی، ریلی، دریایی و هوایی اقدام به سفر میکنند.
با وجود انتشار ویروس کرونا مسئولان سازمانهای حمل نقل عمومی اقدام به فراهم کردن بستری برای آسایش و رفاه حال مشتریان کرده اند و یکی از این سازمانها، سازمان هواپیمایی کشور است.
بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مسئولان این سازمان موظف به رعایت فاصله گذاری اجتماعی مسافران حین انجام سفرهای هوایی در داخل هواپیماها شدند.
در روزهای نخستین این مصوبه به خوبی اجرا میشد، اما رفته رفته و به مرور زمان برخی از دفاتر هواپیمایی این مورد را به باد فراموشی سپرده و برای کسب منفعت و سود بیشتر اقدام به فروش بلیط برای همه ظرفیتهای موجود هواپیماها کرده و اکنون هیچ فاصلهای در داخل پرندههای آهنی رعایت نمیشود.
چندی پیش از سوی برخی از منابع و سازمانهای هواپیمایی اعلام شد که نرخ قیمت بلیط هواپیما برای انجام سفرها افزایش پیدا کرده تا در کنار آن مسافران با فاصله معین در هواپیما بنشینند و با رعایت فاصله اجتماعی سفرهای هوایی انجام شود.
با پیگیری باشگاه خبرنگاران جوان مشخص شد که این موضوع صحت ندارد و علی رغم افزایش نرخ بلیط سفرهای هوایی هیچ خدماتی در این باره به مسافران داده نمیشود و کما فی السابق هواپیماهای مسافربر با تمام ظرفیت به پرواز در میآیند.
نکته قابل تامل این موضوع وقتی نمایان میشود که برخیها به بهانه کرونا و ارائه خدمات اقدام به افزایش خودسرانه قیمت بلیط هواپیمایی کرده و از طرفی بدون پایبندی به تعهدات خود با جان صدها هزار نفر بازی میکنند.
از این رو چندی پیش سازمان هواپیمایی و نمایندگان مجلس مدعی شدند افزایش قیمت بلیت هواپیما متوقف شده است، اما بررسیها حکایت از این دارد که طرح این ادعا کذب بوده و موضوع افزایش قیمت بلیط هواپیما و تعیین نرخ دستوری همچنان پابرجست.
به عنوان مثال برای انجام سفر هوایی از مبدا تهران به مقصد اصفهان که حدود ۴۵ دقیقه به طول میانجامد، هر فردی بایستی حدود ۵۰۰ هزار تومان هزینه خرید بلیط بپردازد.
در این آشفته بازار کرونایی و بالا رفتن لحظهای نرخ ارز، سودجویان هم بیکار ننشسته و با راه اندازی تورهای مسافرتی به نوعی اقدام به اخاذی قانونی از هموطنان میکنند.
به طور مثال اگر فردی بخواهد با تور مسافرتی ۳ روزه در یک هتل ۴ ستاره اقامت پیدا کند، مبلغی حدود ۸ میلیون تومان را باید پرداخت کند.
این موارد باعث شده تا تقاضا برای انجام مسافرتهای هوایی کاهش پیدا کند و از سوی دیگر این موضوع بر روحیه و نشاط هموطنان نیز چندان بی تاثیر نیست.
برای بررسی موضوع و علت تخلف به سراغ سازمان تعزیرات حکومتی رفته و مسئولان این سازمان نظارتی در خصوص موضوع گرانی بلیط هواپیما اظهار کردند که هموطنان در صورت مشاهده تخلف گران فروشی بلیط هواپیما و نارضایتی، موارد را به این سازمان نظارتی گزارش دهند تا با متخلفان در رلستای قانون برخورد شود.
آنچه که مشخص است، یک تخلف بزرگ در حق افرادی که قصد انجام سفر آن هم به صورت هوایی دارند در حال وقوع است و باید نهادهای مسئول و مراجع ذی صلاح در این آشفته بازار موجود کرونایی و اقتصادی به مسائل معیشتی مردم ورود کنند که متاسفانه برخی از پشت میزنشینان بیخیال نسبت به مشکلات مردم در خواب عمیقی فرو رفته و نسبت به حل دغدغه آنها بی تفاوت هستند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/
۱- سکوت محض
۲- همراهی و کمک به ایرلاین ها
۳ - عدم نظارت
۴- صادر کردن اعلامیهها توخالی و اعلام تالیف
۵- بقیه مواردی که به ضرر مردم و به نفع ایرلاین ها است را هم میتوانید خودتان حدس بزنید.
آخر درکجای دنیا ضرر شرکتها را مردم بای بپردازند ؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟٫