سالانه ۲۲ هزار تن گوشت قرمز در لرستان تولید می‌شود

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه ۲۲ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان، ناصر نجیب‌زاده  اظهار کرد: ۲۲ هزار تن گوشت قرمز تولیدی لرستان مربوط به گوشت گوسفند، گوشت بز، گاو بومی، گاو مویش و ... است.

نجیب‌زاده افزود: بخش از تولیدات گوشتی لرستان به‌صورت دام زنده در قالب بره‌های جوان به دیگر استان‌ها صادر می‌شود.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: مقدار تولید محصولات دامی لرستان بیش از میانگین تولید محصولات دامی در کشور است که در حوزه‌های مختلف متفاوت است.

او  یادآور شد: استان لرستان یکی از ظرفیت‌های کشور در زمینه توسعه دام پروری است که ظرفیت‌های موجود در این استان مانند آب‌وهوا و استعداد‌هایی مانند دام پروری را در لرستان ایجاد کرده است.

نجیب‌زاده تصریح کرد: طی سال‌های اخیر برای فعال‌سازی واحد‌های دامی غیرفعال، استفاده از ظرفیت موجود و همچنین تأمین سرمایه در گردش تولیدکنندگان دام و طیور و زیر بخش‌های آن، تسهیلات زیادی پرداخت شده است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: همچنین میزان تولید سالانه شیرخام در لرستان ۲۵۰ هزار تن است.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.