کاهش ۳۸ درصدی تصادفات جرحی و فوتی درون شهری در فارس/اعلام آمادگی پلیس راهور برای آغاز سال تحصیلی

رئیس پلیس راهور استان فارس از کاهش ۳۸ درصدی تصادفات جرحی و فوتی درون شهری در استان فارس طی ۵ ماهه نخست امسال نسبت به مدت زمان مشابه پارسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ عباسی رئیس پلیس راهور استان فارس در نشست خبری امروز با خبرنگاران با بیان اینکه روند تصادفات درون شهری در ۷ سال گذشته در استان فارس روند کاهشی داشته است، اظهار کرد: در پنج ماهه اول امسال تصادفات جرحی و فوتی درون شهری در استان نسبت به زمان مشابه پارسال کاهش ۳۸ درصدی داشته است.

او افزود: اصلاح نقاط حادثه خیز، فرهنگ سازی، تقویت زیر ساخت‌ها و ایجاد پویش‌های در حوزه فرهنگ سازی و در نهایت همراهی شهروندان از مهم‌ترین علل کاهش تصادفات درون شهری در استان است.

سرهنگ عباسی ادامه داد: هر چند این روند کاهشی، استان فارس را به یکی از استان‌های برتر در کشور تبدیل کرده است، اما در برخی از شهرستان‌ها مانند نی ریز، لارستان، بوانات و مرودشت آمار تصادفات درون شهری بالاتر از این میانگین است.

رئیس پلیس راهور فارس گفت: در حوزه تصادفات درون شهری، ۳۶ درصد در صحنه تصادف، ۳۳ درصد در حال انتقال و ۳۱ درصد در مراکز درمانی جان باختند.

او افزود: راکبین موتور سوار سهم ۳۴ و نیم درصدی و عابران پیاده سهم ۳۳ و نیم درصدی را در فوتی‌های تصادفات درون شهری به خود اختصاص دادند.

سرهنگ عباسی با بیان اینکه مهم‌ترین علت مرگ و میر این راکبان استفاده نکردن از کلاه ایمنی است، گفت: پلیس در این زمینه با این راکبان متخلف برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.

او افزود: ۶۳ درصد تصادفات درون شهری از ساعات ۱۸ تا ۲۴ رخ می‌دهد که به همین دلیل گشت‌ها و نظارت‌های پلیس راهور در این ساعات با جدیت انجام می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان فارس ادامه داد: علت ۳۵ درصد تصادفات درون شهری بی توجهی به جلو به ثبت رسیده است که مهم‌ترین عامل این بی توجهی، استفاده از تلفن همراه است.

سرهنگ عباسی بیان کرد: در تصادفات خسارتی اگر برآورد میزان خسارت کمتر از ۹ میلیون تومان باشد، طرفین می‌توانند بدون حضور پلیس و بدون کروکی از بیمه استفاده کنند، به جز در مواردی که ابهاماتی در مقصر و غیر مقصر عامل تصادف باشد.

او با بیان اینکه پلیس راهور تمام برنامه ریزی‌ها را برای آغاز سال تحصیلی انجام داده است، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها با توجه به شرایط کرونا، حداکثر سه دانش آموز در سرویس مدارس سوار می‌شوند و در غیر این صورت، رانندگان با برخورد قانونی پلیس رو به رو می‌شوند.

سرهنگ عباسی افزود: در سال تحصیلی پیش رو افرادی که دارای گواهینامه پایه سوم که حداقل ۲ سال از دریافت گواهینامه پایه سوم آن‌ها می‌گذرد، می‌توانند سرویس مدرسه شوند.

او بیان کرد: اگر راننده سرویس مدرسه‌ای حداکثر سه حادثه تخلف ساز انجام دهند، کارت صلاحیت آن‌ها به مدت یک سال باطل و از فعالیت مجدد آن‌ها جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار