به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، همواره تصرف جنگلها، کوه، اراضی ملی و... به عنوان یکی از مشکلات کشور خصوصا در قسمتهای شمال آن عنوان شده است.
همچنین این موضوع همیشه به عنوان یک مسئله جدی در دستگاه قضا، سازمان حفاظت محیط زیست، اداره منابع طبیعی و... مطرح بوده اما چند وقتی است که مقابله با آن شکل جدیتری به خود گرفته است.
چندی پیش نیز ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که از جلوه تازهتری از دستاندازیها به منابع ملی خبر می داد.
این ویدئو تصاویری از دزدیده شدن سنگهای رودخانه شاهرود طالقان را به نمایش گذاشت که در نوع خود شیوه بدیعی است.
اما منفعت این شیوه بدیع به جیب چه کسانی سرازیر میشود؟
مسعود غیاثی، مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای البرز در گفت و گو با خبرنگار ما در پاسخ به این پرسش گفت: افرادی هستند که به رودخانه طالقان میآیند و سنگهای تختهای آن را برای مصارف ساخت و ساز با خود میبرند.
او افزود: علیه این افراد اقامه دعوا کرده ایم و پیگیریهای قضایی در حال انجام است.
مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای البرز با بیان این که جمعآوری سنگهای رودخانهای اگر با کارشناسی انجام شود برای رودخانه مفید است و باعث لایروبی آن میشود، گفت: افراد یادشده میتوانند برای این کار از سازمان صمت مجوز دریافت کنند تا ما محل مناسبی را برای جمعآوری سنگهای رودخانه مشخص کنیم.
او افزود: با این کار هم رودخانه لایروبی و هم جمعآوری سنگها در بستر قانون انجام میشود.
اما به گفته غیاثی پیگیریهای قضایی به کام سارقان سنگ خوش نیامده و چند باری به نشانه اعتراض به دستگاههای اجرایی از جمله فرمانداری مراجعه کردهاند آنها ادعا می کنند که محل روزیشان همین سنگهای رودخانهای است. گویی که محل کسب کم درآمدی را هم انتخاب کردهاند!
انتهای پیام/د.خ