ورود بی سر و صدای شرکت های بیمه‌ ای به معاملات املاک و مستغلات

با نگاهی به میزان دارایی‌های مشهود شرکت‌های بیمه‌ای به نظر می‌رسد وقت آن رسیده مسئولان نیم نگاهی به ورود بیمه‌ها به بازار املاک و مستغلات بیندازند.

بوی ورود بیمه‌ها به املاک و مستغلات می‌آید!

به گزارش خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدتی است اخباری در رسانه ها در خصوص بنگاه داری بانک ها منتشر شده است.

محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت:مالک یک هزار واحد مسکونی خالی، یک بانک خصوصی-دولتی است.

همتی رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به اینکه بانک‌ها مسکن‌های خالی احتکار کرده اند، گفت: این اطلاعات غلط است، زمانی گفته شد ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار مسکن خالی در کل کشور و از این میان ۱۰ هزار از این تعداد برای بانک هاست که طبق تحقیق بنده این واحدها خالی نیستند.

او تاکید کرد: این ۱۰ هزار واحد مسکونی در ۳۰ بانک هستند که خالی نیستند و تملیکی هستند و بسیاری از آن‌ها برای فروش عرضه شده و ۱۰ سال است که در دست بانک مانده اند. حتی این میان برخی از آن ها کاربری متفاوتی دارند. حتی اگر ۱۰ هزار واحد مسکونی هم در تصرف بانک‌ها خالی باشد در قبال ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار خانه خالی چیزی نیست.

اما به نظر می رسد  بیش از حد روی بانک ها زوم شده و وقت آن رسیده  که مسئولان شرکت های بیمه ای را نیز بررسی کنند.

به نظر می رسد شرکت ها بیمه ای نیز وارد کار بنگاه داری شده اند.

با نگاهی به دارایی های شرکت بیمه ای میزان دارایی های مشهود آنها که شامل ملک و زمین می شود، می توان به ورود آهسته بیمه ها به کار بنگاه داری پی برد.بوی ورود بیمه‌ها به املاک و مستغلات می‌آید!


بیشتربخوانید:


فرهاد بیضایی  کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با  خبرنگار بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: بیمه ها هم مانند بانک ها  که بخشی از دارایی شان,  املاک و مستغلات است وارد حوزه املاک و مستغلات شده اند.

وی در پاسخ به این سوال که " در حال حاضر حرفی از ورود شرکت های بیمه ای به بازار املاک و مستغلات نشده است و شما برچه اساس معتقد به این حرف هستید؟ " گفت:  اگر نگاهی به صورت های مالی شرکت های بیمه ای بیندازید, عدد و رقم دارایی های املاک و مستغلات کاملا مشهود است. بانک ها سابقه طولانی تری نسبت به بیمه ها دارند و بازیگران قدرتمند تری در حوزه املاک هستند. بنابراین  بانک ها بیشتر از شرکت های بیمه  مورد توجه قرار می گیرند.بوی ورود بیمه‌ها به املاک و مستغلات می‌آید!

وی ادامه داد: تاکنون آمار دقیقی از ورورد بیمه ها به حوزه املاک و مستغلات وجود ندارد.

بوی ورود بیمه‌ها به املاک و مستغلات می‌آید!

گفتنی است، به دارایی هایی که شکل فیزیکی دارند، دارایی مشهود گفته می‌شود و شامل دارایی‌های ثابت نظیر ماشین‌آلات، ساختمان‌ها و زمین است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار