مدیر کل مدیریت بحران استان قم ؛

تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌ها و ادارات قم

اروجی گفت:نظارت بر اجرای پروتکل‌ها در بانک‌ها در دستور کار است تا تحول خوبی را در اجباری شدن ماسک ایجاد نماییم.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محسن اروجی مدیر کل مدیریت بحران استان قم تشدید نظارت بر ادارات و بانک‌های قم در اجباری شدن استفاده از ماسک را مورد توجه قرار داد و گفت: با هر یک از دستگاه‌های اجرایی که پروتکل‌ها را رعایت نکنند تماس گرفته و تذکرات لازم ارائه می‌شود.

اروجی با بیان اینکه برخی از این سازمان‌ها و دستگاه‌ها، پس از تذکرات، پروتکل‌ها را در اسرع وقت رعایت کردند که جای تقدیر دارد، تصریح کرد: در مجموع ۹۲ پروتکل و ۱۲۰ دستورالعمل به ادارات و دستگاه‌های اجرایی قم ارسال‌شده که به صورت هفتگی در حد توان از طرف مرکز بهداشت پیگیری می‌شود، نظارت بر اجرای پروتکل‌ها در بانک‌ها نیز در دستور کار است و نقاط ضعف‌های موجود را در کمیسیون بانک‌ها مطرح می‌کنیم تا تحول خوبی را در اجباری شدن ماسک ایجاد نماییم.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم یادآورشد: باید بتوانیم در کنترل بیماری و نظارت دقیق بر دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های قم به‌خوبی ورود کنیم، اعضای ستاد بحران نیز باید به رعایت پروتکل‌ها توجه داشته باشند.

اوروجی با تاکید بر اینکه در ابتدای اسفند سال قبل، مصوبه‌ای در کاهش تعداد اعضا برای حضور در جلسه مدیریت بحران اخذ و مصوبات برای سایر اعضاء ابلاغ شد، گفت: طرح بسیج ملی، فاصله‌گذاری هوشمند و فیزیکی به مرور عملیاتی شد و در حال حاضر اجباری شدن ماسک را در دستور کار قرار داده‌ایم و باید در تأمین ماسک به میزان کافی اقدام شود.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم افزود: با توجه به اینکه به افراد فاقد ماسک در هنگام مراجعه به ادارات و دستگاه‌های اجرایی، خدماتی ارائه نمی‌شود، لازم بوده تمهیداتی در تأمین ماسک اندیشیده شود تا امور ضروری زودتر به سرانجام برسد و مردم معطل نمانند.

اروجی عنوان کرد: متولی تأمین ماسک در سازمان‌ها و ادارات باید یک مجموعه انتخاب شود تا موازی کاری اتفاق نیفتد و به موقع بتوانیم نیاز دستگاه‌های اجرایی را تأمین کنیم.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم با بیان اینکه جلساتی با اصناف و ورزش و جوانان در جهت نظارت بیشتر بر روی صنوف و مجموعه‌های ورزشی برگزار شد و در صورت تخلف، این واحد‌ها و مجموعه‌ها پلمپ می‌شوند اظهار داشت: ۲۰ کارگاه صنعتی در جهت تولید ماسک در قم، اعلام آمادگی کردند که با صدور مجوز‌های لازم از مرکز بهداشت به چرخه تولید افزوده می‌شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان قم اضافه کرد: اگر سهم ماسک سازمان‌ها و مردم را در تأمین ماسک جدا کنیم بهتر می‌توان در جهت رفع کمبود ماسک اقدام کرد.

انتهای پیام/ ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.