دلایل رکود گردشگری مجموعه تفریحی توریستی قوری قلعه چیست؟

کارشناس مدیریت گردشگری و فعال گردشگری اورامانات یکی از دلایل رکود گردشگری مجموعه تفریحی توریستی قوری قلعه را در سال‌های اخیر واگذاری آن به شرکت خصولتی توسعه گردشگری دانست .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خرمی کارشناس مدیریت گردشگری و فعال گردشگری اورامانات گفت : از زمانی که این مجموعه را به شرکت توسعه واگذار کردند، تاکنون طرح جدیدی به آن اضافه نشده تا برای گردشگران جاذب باشد، هرچند طی این سال‌ها وعده‌ها و طرح‌هایی دادند، اما هیچکدام محقق نشد.

او با بیان اینکه این شرکت تنها به فکر درآمدزایی از مجموعه قوری قلعه است، گفت : با وجود اینکه شرکت توسعه خودش اجاره نشین مجموعه قوری قلعه است، اما تمامی غرفه‌ها و پارکینگ و ... را اجاره داده تا از آن‌ها درآمدزایی داشته باشد، بدون اینکه طرح جدیدی برای مجموعه اجرایی کند.

این فعال گردشگری در منطقه اورامانات کرمانشاه افزود: البته همه درآمد بازدید از غار هم مستقیم به خزانه دولت می‌رود و حتی یک ریال آن هم به شهرستان روانسر برگشت نمی‌خورد.

او ادامه داد: مجموعه غار قوری قلعه با روستای پلکانی و هدف گردشگری که در کنارش وجود دارد، در گذشته یکی از مناطق مهم گردشگرپذیر استان بود، اما اکنون با بی توجهی به این سرمایه‌ها این قطب بودن را از دست داده است.

خرمی عدم انجام تبلیغات گسترده را از دیگر عوامل مهم وضعیت این روز‌های مجموعه تفریحی توریستی قوری قلعه دانست و گفت: علیرغم اینکه قوری قلعه جذابیت بسیار بالایی برای گردشگران دارد، اما از آنجایی که در سال‌های گذشته چندان روی بُعد تبلیغاتی آن کار نشده، حضور بالای گردشگران را در آن نداریم.

او افزود: از دیگر مسائلی که در سال‌های اخیر شرایط کنونی را برای مجموعه قوری قلعه رقم زده، بی تفاوتی مردم محلی نسبت به آن است. مردم منطقه چندان در قبال این مجموعه احساس مسئولیت نمی‌کنند و ترحیج می‌دهند خودشان را درگیر چرایی وضعیت کنونی آن نکنند.

این کارشناس مدیریت گردشگری افزود: اگر مردم محلی ازنظر اقتصادی از حضور بالای گردشگران در قوری قلعه منتفع شوند، قطعا نسبت به آن حساس‌تر خواهند شد و پیگیر شرایطش می‌شوند، اما در چندسال اخیر این اتفاق نیفتاده است.

او با یادآوری روز‌های پررونق مجموعه قوری قلعه در سال‌های گذشته، ادامه داد: باید با انجام تبلیغات بالا برای مردم خاطره سازی کنیم تا دوباره به قوری قلعه برگردند.

خرمی گفت: همچنین بنظر می‌رسد برای خروج مجموعه قوری قلعه از رکود کنونی باید مدیریت آن به میراث فرهنگی استان واگذار شود و مدیریت بهتری را در آن داشته باشیم.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.