روش تهیه ۲ ترشی خوشمزه با گوجه فرنگی

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه 2 ترشی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

روش تهیه ۲ ترشی خوشمزه با گوجه فرنگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  ترشی یکی از گزینه‌های فوق العاده در کنار غذا‌های ایرانی است. در ادامه می‌خواهیم به شما طرز تهیه ۲ ترشی خوشمزه با استفاده از گوجه فرنگی را آموزش دهیم.

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی:
گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید.

آب را با نمک و سرکه بجوشانید.

پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید.

گوجه ترشی شما پس از ۱۰ روز آماده می‌شود.

دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و شکل ظاهر آن‌ها حفظ شود.

طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی:
گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.
سرکه را به آن اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.
تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.

همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

برچسب ها: ترشی ، خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.