سبزی خاش در سفره روزه‌داران سیستان و بلوچستان

مدیر جهاد کشاورزی گفت: سبزی تولیدی این شهرستان به همت بهره‌برداران همه روزه هنگام سحر برداشت و زمان افطار در سفره بیشتر روزه‌داران سراسر استان به مصرف می‌رسد.

شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی  در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: سالانه افزون بر ۱۰ هزار تن انواع سبزی در خاش تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

او  بیان کرد: تنوع ۱۲ گانه سبزی، استفاده از کود‌های عالی و با کیفیت از عوامل بازار پسندی سبزی خاش است.

کمالی ادامه داد: این شهرستان با دارا بودن ۸۰۰ هکتار زمین زیر کشت سبزی از قطب‌های مهم تولید این محصول در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.

او با اشاره به اینکه در سال جهش تولید نیز کشاورزان خاش در رتبه برتر قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: یکهزار و ۲۵۰ نفر از بهره برداران بخش کشاورزی خاش به کاشت، داشت و برداشت سبزیجات برگی مشغول هستند.

مدیر جهاد کشاورزی خاش بیان کرد: روزانه حدود ۳۰ تن انواع سبزی از خاش برای مصرف تازه‌خوری به بازار‌های زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان ارسال می‌شود.

کمالی گفت: کاهو، جعفری، تره، اسفناج، شاهی، گشنیز، نعناع، ریحان، شنبلیله و ... از انواع سبزیجات تولیدی این شهرستان است.

او اظهار داشت: اسماعیل آباد، عباس آباد، اکبرآباد، رکن آباد و برخی روستا‌های پشتکوه از عمده مناطق کشت و تولید سبزی خاش به شمار می‌روند.

مدیر جهادکشاورزی خاش افزود: فروردین و اواسط مرداد بهترین زمان برای کشت سبزی در خاش است.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: سبزی خاش ، افطاری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.