توجه به ارتقاء شاخص‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی سرابله

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول از نظارت مواد غذایی با هدف ارتقاء شاخص‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی سرابله خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛یاسین زرگوش کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان چرداول گفت: در راستای پایش مواد غذایی و با توجه به اهمیت عرضه موادغذایی سالم، نظارت وکنترل بهداشتی با هدف ارتقاء شاخص‌های بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی شهر سرابله توسط کارشناسان واحد بهداشت محیط شهرستان چرداول اجرا شد.

او بیان کرد: هدف از نظارت وکنترل بهداشت محیط، نمایش تمهیدات اتخاذ شده برای حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و ایمنی مواد غذایی در سطح عرضه به منظور کاهش وکنترل بیماری‌های مرتبط با غذا است.

زرگوش در رابطه با مقدار مواد غذایی جمع آوری شده طی این بازدید اظهار کرد: مقدار ۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته از مراکز عرضه مواد غذایی، توقیف و جمع آوری شد.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرداول مطرح کرد: از همشهریان خواستاریم تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را برای رسیدگی به کارشناسان سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام/ ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.