خوب و بد های افطاری کدامند ؟

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: زولبیا و بامیه ،آش رشته ،حلوا ، دسرهای بسیارشیرین ، چرب برای افراد روزه  دار توصیه نمی شود.

زهرا احدی ،دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: در ماه مبارک رمضان برای باز کردن  افطار حلیم کم چرب، سوپ وآش های رقیق، خرما،توت ،کشمش، چای کم رنگ، شیر ولرم و فرنی  مناسب  است .

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: زولبیا و بامیه ،آش رشته ،حلوا ، دسرهای بسیارشیرین ، چرب ویا آب یخ برای افراد روزه  دار توصیه نمی شود.

احدی گفت : روزه داران از مصرف مواد غذايی شيرين مانند زولبيا و باميه در سحر پرهيز كنند زیرا باعث افت سريع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می‌شود .

او افزود: برای مهار تشنگی از خوردن غذاهايی مانند انواع نوشابه‌ ها، بادمجان، سوسيس و كالباس، سس مايونز، سير، پياز و فلفل در وعده سحری اجتناب  شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: برای پيشگيری از بوی آزار‌دهنده دهان در طول روز، از مصرف سير و پياز در وعده سحر پرهیز شود و ضمن این که رعايت نكات بهداشتی برای تأمين مواد مغذی موردنياز بدن سبب افزايش طاقت روزه داران در مقابل گرسنگی و تشنگی طولانی مدت  در فصل های بهار و تابستان  از كم آبی بدن می‌شود.

انتهای پیام / ر. خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.