به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسنک از غذاهای پر طرفدار است که با گوشت قرمز، مرغ، ماهی، سوسیس، کالباس و سبزیجات تهیه میشود. روش معمول برای آماده سازی اسنک با استفاده از دستگاه ساندویچ ساز است، اما جالب است بدانید که برای تهیه این غذای خوشمزه لزوما نیازی به ساندویچ ساز نیست و میتوانید از روش پخت اسنک در ماهیتابه استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه اسنک مرغ با استفاده از ساندویچ ساز و با ماهیتابه را شرح خواهیم داد.
مواد لازم
فیله مرغ ۸ عدد
فلفل دلمهای ۲ عدد
پیاز یک عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
نان تست ۱۲ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۱) طرز تهیه اسنک مرغ در ساندویچ ساز
فیله مرغ را به صورت نازک خلالی خرد کنید.
فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و قارچها را پس از شستن به صورت ورقهای خرد کنید.
پیاز را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید، سپس برشهای مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و حداقل ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مرغ مزه دار شود.
روغن را در تابهای داغ کرده و برشهای مرغ را در آن سرخ کنید، در حدی که مرغها خشک نشوند و فقط اطراف آنها طلایی شود.
مرغها را از تابه خارج کرده و ورقههای قارچ را به آن اضافه کنید، کمی نمک روی قارچها بپاشید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب قارچها کشیده شود.
دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید.
با استفاده از یک برس داخل دستگاه ساندویچ ساز را چرب کرده و نانهای تست را در آن بچینید.
روی نانهای تست را با یک ردیف از مرغ، قارچ و فلفل دلمهای بپوشانید و کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
یک لایه نان تست دیگر روی مواد قرار داده و در دستگاه را ببندید.
حدود ۴ الی ۵ دقیقه صبر کنید تا نان تست طلایی شده و اسنک مرغ آماده شود.
اسنکها را از وسط برش بزنید و در دیس بچینید، سپس روی آن را با سس خردل، سس مایونز یا سس کچاپ تزیین کنید.
۲) طرز تهیه اسنک مرغ بدون ساندویچ ساز (در ماهیتابه)
برای تهیه اسنک مرغ بدون دستگاه ساندویچ ساز به شیوه زیر عمل کنید:
قسمت قهوهای رنگ اطراف نانهای تست را جدا کنید.
نانهای تست را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و سپس آنها را در تابه بچینید.
مواد اسنک را روی نانهای تست ریخته و روی آن یک تکه نان اسنک دیگر قرار دهید.
یک جسم سنگین روی اسنکها بگذارید تا فشرده شوند، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از اینکه یک طرف اسنکها طلایی شد، آنها را برگردانید و دوباره جسم سنگین را روی آنها قرار دهید تا کاملا پرس شوند و صبر کنید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
اسنکها را پس از طلایی شدن، از قطر به دو نیم تقسیم کرده و همراه با سس کچاپ میل کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/