یک متخصص عفونی گفت: به دلیل اطمینان نداشتن از بهداشت مکانی و غذایی تا حد امکان از مصرف غذا‌های بیرون خودداری کنید.

مسعود ضیایی استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و نماینده علمی ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در خصوص غذای بیرون با دو نکته متفاوت روبرو هستیم؛ نکته اول اینکه غذا از بیرون سفارش داده شود و در منزل مورد استفاده قرار بگیرد؛ اما نکته دوم این است که غذا در رستوران‌ها و مکان‌های عمومی مصرف شود.

نماینده علمی ویروس کرونا در استان خراسان جنوبی بیان کرد: در صورتی که غذا از بیرون سفارش می‌دهیم، امکان دارد پیک‌ها به علت تماس با افراد و خانواده‌های مختلف، عامل انتقال دهنده آلودگی باشند؛ بنابراین تا حد ممکن از پیک استفاده نکنیم و در مواقع ضروری موارد بهداشتی مانند کارت کشیدن، عدم ورود پلاستیک محصول به داخل منزل و ضدعفونی وسایل را جدی بگیریم.

او گفت: به عنوان مثال اگر شما غذایی مانند سیب زمینی سرخ شده سفارش می‌دهید، امکان آلودگی پاکت ماده غذایی و احتمال انتقال آلودگی به غذا وجود دارد؛ همچنین بعضی از مواد غذایی را بعد از دریافت نمی‌توانید حرارت دهید تا احتمال وجود ویروس در ماده غذایی از بین برود؛ مگر اینکه غذای سفارش داده شده را در یک ظرف تمیز انتقال دهید و با حرارت دادن مجدد به غذا احتمال آلودگی را از بین ببرید؛ بنابراین توصیه می‌شود با توجه به اپیدمی ویروس کرونا و نهفتگی آن از اقدام چنین کار‌هایی تا حد امکان پرهیز کنید

استاد بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: در این شرایط زمانی حضور در رستوران‌ها و مکان‌های عمومی را توصیه نمی‌کنیم؛ زیرا از بهداشت مکانی و غذایی، اطمینان کافی نداریم و فعلاً باید از حضور در این مکان‌ها خودداری کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا ، غذای سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۷ ۲۹ اسفند ۱۳۹۸
كلا پا گذاشتن تو فضاهاي بسته عمومي مثل اتوبوس و مترو و رستورانا و مغازه ها كه ويروس تو هواشون موج ميزنه ديوانگيه محضه
آخرین اخبار