شیرینی جوپرک با آجیل و عسل

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی خوشمزه و مقوی جوپرک با طعم آجیل و عسل را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در این بخش برای خوانندگان عزیز طرز تهیه شیرینی خوشمزه و مقوی جوپرک با طعم آجیل و عسل را آموزش می‌دهیم امیداوریم از تهیه این شیرینی لذت ببرید. مقدار مواد ذکر شده برای ۱۰ نفر می‌باشد.

جو پرک دو و نیم پیمانه
آجیل (من بادام زمینی بوداده شده استفاده کردم) ۱ پیمانه
برنجک ۱ پیمانه
خشکبار (قیسی. کشمش. خرما خشک) ۱ پیمانه
کره ۴ قاشق غذا خوری
شکر قهوه‌ای (میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید) ۱ پیمانه
عسل ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ پنسه

طرز تهیه شیرینی جوپرک با آجیل و عسل:
ابتدا جو پرک را کمی تفت داده تا رنگش طلایی شود (بدون روغن). سپس بادام زمینی بوداده شده، برنجک ومیوه‌های خشک را تکه تکه کرده اضافه وبه مواد اضافه میکنیم.

در ظرفی دیگر شکر قهوه‌ای البته من نصف شکر سفید استفاده کردم با عسل وکره وکمی نمک روی حرارت گذاشته تا شکر حل شده وبجوشد.

سپس به مواد خشک اضافه میکنیم تا کاملا به خورد هم برود.

در یک دیس یک کاغذ روغنی پهن و مواد را در ظرف پهن میکنیم وقتی خنک شد شکلات چیپسی روی سطخ مواد میریزیم.
سپس به مدت نیم ساعت در یخجال قرار داده و سپس تکه تکه میکنیم.

طرز تهیه شیرینی جوپرک، پخت شیرینی جو پرک با آجیل

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار