از سمبوسه تن ماهی تا پاستل گوشت و پنیر خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه

در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

سمبوسه تن ماهی

سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را آورده ایم.

سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید

میزان سرو: 10 نفر

مواد لازم:

خمیر نان: به مقدار لازم
کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
سوسیس (خرد شده): 5 الی 6 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
پیاز (خرد شده): یک عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
لیمو ترش: یک برش کوچک
پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: 2 قاشق سوپ خوری
سمبوسه تن ماهی؛ حتما امتحان کنید

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید.
پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
دایره هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
سپس سرو کنید.


سالاد خوشمزه مکزیکی

از سمبوسه تن ماهی تا پاستل گوشت و پنیر خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه

مواد اولیه:
کاهو متوسط : یک عدد
سینه مرغ : نصف سینه
هویج متوسط : یک عدد
خیار متوسط : دو عدد
پیاز قرمز : یک عدد
جوانه گندم : یک پیمانه

مواد اولیه برای تهیه سس:
آبلیموی تازه : شش قاشق غذاخوری
سس سویا : دو قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز : نصف قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده : یک قاشق چایخوری
کره بادام زمینی : یک پیمانه

روش تهیه سالاد تایلندی:
برای تهیه سالاد تایلندی ابتدا مرغ را به یکی از روش های زیر آماده کنید:
سینه مرغ را به صورت تکه های کوچکی برش بزنید سپس سینه مرغ برش زده شده را به مدت 3 تا 4 دقیقه درون روغن زیتون تفت دهید.
سینه مرغ را آبپز کنید و آن را صورت ریش ریش کنید.
می توانید روی سینه مرغ فلفل و نمک بریزید و سینه مرغ را بکوبید و روی گریل پن و یا تابه و با کمک مقداری روغن سینه مرغ را گریل کنید تا طلایی شود سپس سینه مرغ را به صورت نوارهای باریکی برش بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد تایلندی کاهو را به صورت کمی درشت خرد کنید.
پیاز را هم به صورت خلالی خرد کنید.
هویج ها را هم به صورت خلالی خرد کنید.
خیارها را به صورت حلقه ای برش بزنید.
بعد از خرد کردن مواد سالاد درون ظرفی مناسب کاهو بریزید سپس روی کاهوها، پیاز و هویج خرد شده را بریزید و سینه مرغ آماده شده و جوانه گندم را نیز به مواد سالاد بیفزایید و در آخر نیز خیارهای حلقه ای برش زده شده را روی مواد سالاد قرار دهید.

روش تهیه سس مخصوص سالاد تایلندی:
برای تهیه سس مخصوص سالاد تایلندی کره بادم زمینی را به مدت 20 ثانیه درون ماکروفر و یا روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. سپس کره بادام زمینی نرم شده و زنجبیل رنده شده و سس سویا و آبلیموی تازه و پودر فلفل قرمز را درون ظرفی مناسب بریزید با کمک همزن این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا سس آماده شود. سس سالاد را می توانید روی سالاد بریزید و یا سس را درون ظرفی جداگانه بریزید و در کنار سالاد میل کنید.

نکات:
اگر تمایل دارید سالاد تایلندی را به عنوان غذای اصلی میل کنید بهتر است از میزان مرغ بیشتری در دستور تهیه سالاد تایلندی استفاده کنید همچنین می توانید به سالاد تایلندی حبوبات پخته شده و نودل و یا ماش اضافه کنید.
در طرز تهیه سالاد تایلندی می توانید به جای سینه مرغ از میگو و یا بوقلمون گریل شده استفاده کنید.
برای تهیه سس مخصوص سالاد تایلندی می توانید به جای آبلیموی تازه از سرکه استفاده کنید.
اگر سس مخصوص سالاد تایلندی در هنگام هم زدن مواد به صورت بریده بریده شود می توانید سس را روی بخار کتری و یا سماور به مدت یک تا دو دقیقه قرار دهید و به صورت مداوم سس را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.


پاستل گوشت و پنیر خوشمزه

پاستل یکی از غذا‌های محبوب در برزیل است. این خمیر خوشمزه معمولا داخل سبد‌های کوچک سرو می‌شود. تنوع مواد میانی این خوراک بسیار زیاد است، اما یکی از محبوبترین آن‌ها گوشت چرخ شده و پنیر است.

از سمبوسه تن ماهی تا پاستل گوشت و پنیر خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه


پاستل گوشت و پنیر

روکش ترد و مواد میانی خامه‌ای گوشتی این پیش غذای خاص برزیکلی در آمریکا امپنادا نامیده می‌شود. امپنادا‌ها معمولا، به جای سرخ شدن پخته می‌شوند و خمیر آن‌ها متفاوت است.

اما من در این دستور غذایی کمی تقلب کرده و از خمیر امپنادای آماده استفاده کرده ام. استفاده از خمیر آماده سریعتر و راحت‌تر است (و مزه خوبی هم دارد، چون اگر این طور نبود به شما پیشنهاد نمی‌کردم که از آن استفاده کنید) از این پیش غذای خوشمزه با آب جوی خنک لذت ببرید.

مواد لازم برای پاستل گوشت و پنیر

روغن زیتون: ۱ و ½ ق. غ. پیاز متوسط ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر له شده: ۲ حبه
گوشت گاو چرخ شده بدون چربی: ۳۴۰ گرم
۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ، وسط آن را خالی کنید و گوشت آن را خرد کنید
شکر: ½ ق. غ. خمیر چیلی: ½ ق. غ. نمک و فلفل تازه آسیاب شده
پیازچه ریز خرد شده: ۳ ق. غ. پنیر گودا مکعبی خرد شده: ۱۱۲ گرم
خمیر یوفکا: ۱۶ ورقه
روغن گیاهی برای سرخ کردن

طرز تهیه پاستل گوشت و پنیر:

در ک ماهیتابه روی حرارت متوسط روغن زیتون و پیاز‌ها را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا پیاز‌ها شفاف شوند.سیر را اضافه کرده به

مدت ۴۰ ثانیه هم بزنید تا عطر آن آزاد شود.گوشت گاو چرخ شده را اضافه کرده هم بزنید تا بپزد.

گوجه فرنگی، شکر و خمیر چیلی را اضافه کنید.

تا زمانیکه گوجه فرنگی‌ها نرم شده و به خورد مواد بروند حدود ۵ دقیقه به پخت ادامه دهید.

با نمک و فلفل مواد را مزه دار کرده از روی حرارت بردارید.

پیازچه را اضافه کرده کنار بگذارید تا مواد خنک شوند.

برای سر هم کردن خمیر با مواد یک سطح صاف را آرد پاشی کنید.

یک ورقه خمیر را روی آن گذاشته به اندازه یک قاشق غذاخوری از مواد وسط خمیر بگذارید.

یک حبه از پنیر را روی مواد گوشتی بگذارید و با دقت خمیر را تا کنید و با دست مواد میانی خمیر را نگه دارید.

با انگشت اطراف خمیر را به هم چسبانده و سپس با یک چنگال حاشیه آن را فشار دهید تا محکم شود. آرد‌های اضافی را از روی خمیر پاک کنید.

خمیر‌ها را در روغن گیاهی داغ غوطه ور کنید.

وقتی یک طرف آن طلایی شد بچرخانید تا طرف دیگر هم طلایی شود سپس بیرون آورده داخل بشقابی که کف آن دستمال کاغذی انداخته اید بگذارید.


دستور پخت «دونات پیتزایی»

پیتزا دوناتی خیلی خوشمزس و برای پذیرایی درجشن ها، میهمانی‌های رسمی و دورهمی‌های خانوادگی و دوستانه گزینه مناسبیه. این پیتزا‌های حلقه‌ای برای میان وعده مدرسه و عصرانه نیز دلچسب هست.

 

دستور پخت «دونات پیتزایی» برای میهمانی‌ها

 

مواد لازم:

آب گرم ۱ لیوان
شیر گرم ۱/۲ لیوان
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید به مقدار لازم
کالباس خردشده ۲ لیوان
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و آویشن به مقدار لازم
شکر ۱/۲ قاشق مربا خور

 

دستور پخت «دونات پیتزایی» برای میهمانی‌ها

طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه:

شکروخمیرمایع رومخلوط میکنیم وداخل آب گرم میریزیم کنارمیگذاریم تاعمل بیاید.
شیرگرم راداخل ظرفی ریخته وتمام ادویه هاروبهش اضافه میکنیم بعدخمیرمایع روکه عمل اومده وداخل شیرمیریزیم ومخلوط میکنیم.
آردروبه مقداری که خمیرشلی به مابدهداضافه میکنیم.
کالباس روبارنده درشت رنده کرده به همراه فلفل دلمه نگینی خردشده داخل خمیرمیریزیم وهم میزنیم وبعدبه اندازه‌ای که خمیربه دست نچسبد آردمیریزیم آردروکم کم اضافه کنین.
خمیرآماده شده روکناربگذاریدبه مدت ۱ ساعت ونیم پف کنه بعدکه خمیرآماده شداون روپهن میکنیم وقالب میزنیم.
داخل ظرف گودی روغن میریزیم خوب که داغ شد دونات هاروداخلش میندازیم تاغوطه ورشه وسرخ بشه.

نکات مهم

برای عمل اومدن خمیرمایع اگه آب سردباشه عمل نمیاداگه داغ باشه میسوزه حدوسط واینکه خمیرموقع بازکردن زیادزخیم نباشه، چون بعدازپخت سنگین وخمیری میشه خوددونات موقعی که درروغن داغ سرخ میشه پف میکنه. این دونات واقعا باکالباس طعم خوبی داره، ولی بسته به ذاعقه خودتون میتونید ازسوسیس سرخ شده وقارچ سرخ شده ومرغ پخته وریش شده استفاده کنین.
نکته مهم خیلی آرداضافه نکنین تادونات خمیرنشه ازروغن مایع برای نچسبیدن به دست هم میشه استفاده کرد.


کیک خوشمزه اورئو

این کیک یک دسر شکلاتی خوشمزه است که با بیسکوییت تزئین می‌شود. میتوانید آن را با چای یا نسکافه میل کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه کیک اورئو

مواد لازم:

آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپخوری
بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
ماست: یک پیمانه
کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

مواد لازم کرم:

پنیر خامه ای: 760 گرم
بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
پودر شکر: یک سوم پیمانه
مواد لازم اضافی:

بیسکویت اورئو: برای تزئین
کیک اورئو، به کالری اش می ارزد!

طرز تهیه:

کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
کیک را حدود 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس سرو کنید.

 

منابع: سیمرغ,  پاپیون, ماهنامه سفره ایرانی, ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار