فال و فالگیری، معضلی آشکار زیر لایه‌های پوست شهر

کارگردان مستند "تا شش مدت دیگر" گفت: این فیلم به چرایی و چگونگی گرفتن فال، توسط مردم و فالگیر‌ها می‌پردازد.

الهام مرتضوی کارگردان کارگردان مستند "تا شش مدت دیگر"  در گفت و گو با خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  گفت: این فیلم به چرایی و چگونگی گرفتن فال، توسط مردم و فالگیر‌ها می‌پردازد، این مستند اولین فیلم مستند من است و کاملا مستقل ساخته شده است، نام این فیلم جز اصطلاحات فال و فالگیری است که بنا به گفته فالگیر، تا ۶ روز ۶ ماه یا ۶ سال اتفاق می‌افتد.

او افزود:من سالیان سال به فالگیر‌ها مراجعه می‌کردم و فال می‌گرفتم هر چند اعتقاد نداشتم، اما برایم جالب بود که گفته فالگیر تا هفتاد درصد درست از آب در می‌آمد، همین موضوع رغبت من را برای ساخت فیلم بیشتر کرد.

کارگردان مستند تا شش مدت دیگر بیان کرد: تصمیمم این بود که انیمیشن این طرح را بسازم، اما نهایتا وقتی که با بحران ازدیاد فالگیر‌ها مواجه شدم تصمیم به ساخت مستند گرفتم.

الهام مرتضوی درباره چگونگی صحت صحبت‌های فالگیر‌ها گفت:باور من این است که فالگیرها، از نیرو‌های غریبه استفاده می‌کنند ویا حس ششم قوی دارند، اما بر اساس تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که همه کسانی که فال می‌گیرند و یا در گیر فال هستند زندگی خوبی ندارند، زندگی تاریکی دارند و در زندگی خود همیشه دچار سردرگمی، دغدغه‌های مالی و خانوادگی هستند.

او درباره تمایل زیاد برخی افراد به فال گرفتن افزود: اکثر افراد بخصوص خانم‌ها دوست دارندکه کسی درامور روزانه تاییدشان کند و این اتفاق با تاییدات فالگیر‌ها رقم می‌خورد، این موضوع یک معضل اجتماعی است و آشکار، که در زیر لایه‌های پوستین شهر اتفاق می‌افتد.

کارگردان مستند اظهار کرد: من شاهد این بودم که برخی هفته‌ای ۲ الی ۳ بار به سراغ فالگیر می‌روند و حتی برای آب خوردن به فالگیر زنگ می‌زنند و این موضوع واقعا جای تاسف دارد.

الهام مرتضوی در پایان افزود:عاقلانه‌تر این است که تفکر و خواسته ما به گونه‌ای باشد که خداوند را در معرض توجه خود قرار دهیم.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.