قلق‌های پخت فلافل و بادمجان شکم پر

ترفند‌های خلاقانه‌ای وجود دارد که از آن‌ها می‌توانید در آشپزخانه و هنگام آشپزی کمک بگیرید .

قلق‌های پخت فلافل و بادمجان شکم پربه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر بتوانید متفاوت و خلاقانه فکر کنید آشپزی به مراتب برایتان ساده‌تر خواهد شد.

برای درست کردن فلافل می‌توان از آرد نخودچی استفاده کرد؟
نه فلافل فقط باید با نخود خیس شده درست شود. اگر با آرد نخودچی درست کنید باز می‌شود و شکل نمی‌گیرد.

ادویه فلافل چیست و به چه میزانی باید استفاده شود؟
فلفل قرمز، فلفل سیاه، پودر گشنیز، جوز هندی، هل، زیره، از هر کدام یک قاشق چای خوری و نصف قاشق چای خوری هم بادیان و زعفران.

قلق‌های پخت فلافل و بادمجان شکم پربهترین مواد برای بادمجان شکم پر چیست؟
گوشت چرخ کرده، پیاز و جعفری، این مواد را با کمی ادویه مخلوط کنید و درون بادمجان بریزید برای روی بادمجان هم می‌توانید از پنیر پیتزا استفاده کنید.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار