ویژگی‌های رژیم غذایی استاندارد

حذف وعده‌های غذایی نه تنها سبب لاغری نمی‌شود؛ بلکه چاقی اندام‌ها را نیز به دنبال دارد..

ویژگی‌های رژیم غذایی استانداردبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در جهان امروز به دلیل تغییر شیوه زندگی، شیوع چاقی بویژه در خانم‌ها روبه افزایش است؛ بنابراین برای کاهش عوارض چاقی باید جامعه را در مورد تغذیه مناسب آگاه‌تر کرد.

اولین ویژگی یک رژیم استاندارد این است که فرد بتواند رژیم را ادامه بدهد و به آن وفادار بماند و منطبق با غذای سفره و فرهنگ غذایی فرد باشد.

دومین خصوصیت رژیم غذایی استاندارد این موضوع است که حتما همراه رژیم غذایی تحرک و فعالیت بدنی درنظر گرفته شود؛ چون به هر حال انرژی که فرد دریافت می‌کند باید سوزانده شود. رژیم‌هایی که ادعا می‌کنند، بدون نیاز به ورزش فرد می‌تواند موفق به کاهش وزن شود پایه و اساس علمی ندارد.

سومین موردی که در رژیم غذایی استاندارد وجود دارد این نکته است که باید از «تمام گروه‌های مواد غذایی» در رژیم گنجانده شود و هیچ ماده غذایی از سبد غذایی حذف نشود مگر این که فرد دچار بیماری‌های خاص باشد، مثلا اگر فرد دچار آلرژی‌های غذایی باشد با توجه به مشکلاتی که دارد محدودیت‌هایی برای او در نظر گرفته می‌شود؛ نکته‌ای که باید در رژیم غذایی استاندارد رعایت شود، اصل «تنوع غذایی» است؛ یعنی باید به عادت‌ها و هوس‌های فرد طی دوران رژیم گرفتن در رژیم غذایی توجه و در برنامه غذایی گنجانده شود. چهارمین مورد این موضوع است که رژیم غذایی که فرد می‌گیرد باید روندی «تدریجی» و «منطقی» داشته باشد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار