به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این مطالعه شامل ۲۵۰ فرد مبتلا به بیماری عروق کرونر بود. به مدت ۳۰ ماه، نیمی از شرکت کنندگان مکمل امگا۳ دریافت کردند و نیمی دیگر در قالب گروه کنترل بودند.
محققان دریافتند افراد دریافت کننده مکملها در مقایسه با گروه کنترل، عملکرد بهتری در زمینه هماهنگی، سرعت واکنش، حافظه و یادآوری در طول مدت یک سال و در مدت ۳۰ ماه داشتند.
دکتر «فرانسین ولتی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی هاروارد، در این باره میگوید: «در این مطالعه به بررسی افرادی پرداختیم که از لحاظ شناختی سالم بودند و دریافتیم مصرف اسیدهای چرب امگا۳ قبل از شروع زوال شناختی برای بیماران قلبی مفید است.»
اسیدهای چرب امگا۳ به تشکیل غشاءهای سلولی در کل بدن کمک میکند و نقش مهمی در عملکرد قلب دارد. بدن برای عملکرد خود به اسیدهای چرب امگا۳ نیاز دارد، اما آنها را نمیسازد. تنها راه دریافت اسیدهای چرب امگا۳ مصرف مواد خوراکی نظیر ماهی، روغنهای گیاهی، مغزیجات آجیلی، دانه کتان و سبزیجات پهن برگ یا مصرف مکملهای حاوی روغن ماهی است.
بیماری عروق کرونر شایعترین نوع بیماری قلبی است که به دلیل تجمع چربی، کلسترول و سایر مواد در درون دیوارههای عروق کرونر که تامین کننده خون قلب هستند، ایجاد میشود.
مطالعات قبلی نشان داده اند که بیماری عروق کرونر فاکتور پرخطر ابتلا به زوال عقل است. این باور وجود دارد که بیماری قلبی موجب کاهش جریان خون به مغز میشود.
منبع: مهر
انتهای پیام/